Szórakozás

„Remélem, hamarosan megkaphatom az implantátumot” – Besenczi Árpád sérült ujja lassabban gyógyul a vártál

Lakatos Péter / MTI
Lakatos Péter / MTI
Novemberben szenvedett színpadi balesetet, aminek következtében leszakadt a gyűrűsujja.

Novemberben a 24.hu is beszámolt arról, hogy Besenczi Árpád súlyosan megsérült a zalaegerszegi Hevesi Sándor Színház Indul a bakterház című előadása közben. A színésznek – aki egyben a színház igazgatója – egy ugrás közben beakadt egy csavarba a jegygyűrűje, és leszakadt az ujja. Még aznap éjjel megoperálták, az ujját viszont nem tudták megmenteni.

Besenczi nemrég a Story magazinnak nyilatkozott arról, hogy van most, közel három hónappal a balesete óta.

Az orvosok már a legelején türelemre intettek, és elmondták, nagyon hosszú lesz a gyógyulás folyamata. Próbálom tartani magam, de az igazság az, nincs elég türelmem. Más választásom viszont nincs

– magyarázta a színész, aki a hétköznapokon kötést, a színpadon pedig speciális ujjvédőt visel. A sérült végtagja viszont, mint mondja, lassabban gyógyul a vártnál.

Elképzelhető, hogy a cukorbetegségem miatt ilyen lassú a gyógyulás. Nelli (a színész felesége – a szerk.) kétnaponta kötözi a sebem. Nagyon profin csinálja!

Besenczi hozzátette, bár igyekszik kivenni a részét az otthoni teendőkből, óvnia kell magát az esetleges újak sérülésektől, ezért sok esetben a felesége „a keze”.

Színházi munkáit illetően elárulta, hogy jelenleg egy új, kortárs darabot, a Becsvölgyét próbálják, amibe egy mondat erejéig bele is írták a balesetét.

Remélem, hamarosan megkaphatom az implantátumot, és akkor nem kell a színpadon megmagyarázni, miért lát a közönség ujjvédőben

– mondta a lapnak.

Kapcsolódó
Besenczi Árpád hétéves fia szeme láttára vesztette el az egyik ujját
A hétéves Zsongor is szerepelt az előadásban, amelyben édesapja baesetet szenvedett.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik