Szórakozás

Sáfrány Emese: Valentin-nap közeledtével egyetlen egy tanácsom van a férfiaknak

Pál Anna / 24.hu
Pál Anna / 24.hu
A légtáncos szerint van egy gesztus, ami ilyenkor tiltólistás.

Február 14-ének alkalmából a Bors Opitz Barbit, Tápai Szabinát és Sáfrány Emesét kérdezte arról, mi a véleményük a szerelmesek napjának hagyományairól. Utóbbi a témával kapcsolatban egyetlen dolgot szeretett volna külön kiemelni:

Valentin-nap közeledtével egyetlen egy tanácsom van a férfiaknak, ne ezen a napon kérjék meg a barátnőjük kezét

– jelentette ki a légtornász, akinek a szavaival az egykori kézilabdázó is egyet értett, mondván, talán  „cuki” gesztusnak tűnhet egy Valentin-napi lánykérés, de ő férfiként egészen biztosan más alkalmat választana.

Én 19 éves koromban ajándékoztam utoljára a párommal, de én sokkal jobban szeretem, ha elmegyünk egy közös programra, vagy ebédre. A vacsorát azt kizárom, mert annyian vannak mindenhol, hogy lehetetlenség jól érezni magad

– magyarázta Tápai, mire Opitz kifejtette, ő éppen a gyertyafényes vacsorákat szereti, és szerinte a Valentin-nap akkor tökéletes, ha az egész napot a párjával töltheti.

A lényeg, hogy jól teljen: békében, szeretetben, szerelemben, romantikában. De ha konkrétan az ajándékokra gondolok, akkor én a kis cuki ajándékoknak örülök a legjobban. Mondjuk egy plüssmackónak

– tette hozzá az énekesnő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik