Szórakozás

Rubint Réka a hosszan tartó, boldog házasságról: Kell hozzá egy jó feleség!

RTL Klub
RTL Klub
Schobert Norbival 22. esztendeje házasok.

Schobert Norbi és Rubint Réka szerda reggel a Mokka vendégei voltak Valentin-nap alkalmából, ahol a műsorvezetők érdeklődésére elárulták, szerintük mi a boldog házasság titka 22 év távlatából.

Kell hozzá egy jó feleség! Egy jó nagy szoknya

– jelentette ki a fitneszedző, mire Schobert Norbi a néhai Zámbó Jimmy Egy Jó Asszony Mindent Megbocsájt című dalából idézett.

Rubint a téma kapcsán kiemelte, ő személy szerint nagyon szívesen hallgatja azokat a házaspárokat, akik már hosszú évtizedek óta együtt vannak, úgy véli ugyanis, hogy sokat lehet tanulni az ilyen beszélgetésekből. Hozzátette, szerinte egy párkapcsolatban nagyon fontos, hogy az ember jobban szeresse a másikat önmagánál, és adott helyzetekben, pillanatokban saját maga elé tudja helyezni a társát. Mint mondta, tapasztalatai szerint a gyerekek születése után is oda kell figyelni arra, hogy az édesapák ne maradjanak figyelem nélkül, és ha csak heti egy napot, de mindenképpen töltsenek kettesben a szülők, egyfajta példát is mutatva ezzel a gyerekeinek.

A pár idősebbik fia, ifj. Schobert Norbi egyébként éppen az elmúlt hetekben mesélt arról, hogy az édesapjától leste el, hogyan illik viselkedni egy kapcsolatban.

Kapcsolódó
Ifj. Schobert Norbert: Apa nagyon sokat foglalkozik anyával, ez az én gesztusaimban is közrejátszik
Édesapjától leste el, hogyan kell viselkedni egy párkapcsolatban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik