Szórakozás

Húsz kiló kokainnal együtt robbant fel egy argentin rendőrnő autója – videó

Videóra vette egy biztonsági kamera egy rendőrnő autójának felrobbanását egy benzinkúton, az argetinai Oranban. A felvételen látszik, hogy a robbanást követően fehér porfelhő száll a szélben: a járműben húsz kiló kokain volt elrejtve.

Felrobbant egy Buenos Aires-i rendőrnő autója egy benzinkúton, az argentínai Oranban. Sofia Esther Chaparro a három gyerekével járt vidéken, és már visszafelé tartottak a fővárosba, amikor a detonáció történt. A benzinkútnál azért álltak meg, mert a gyerekeknek ki kellett menniük a mosdóba. Szerencsére senki sem ült az autóban, amikor felrobbant – írja a Daily Mail.

A robbanás után fehér porfelhő szállt a levegőben, és a roncs környékén mindent fehér por borított. A felrobbant autóban 20 kiló kokain volt elrejtve, melynek az utcai értéke meghaladhatja a másfél millió fontot (kb. 682 millió forintot).

Chaparro azt mondja, semmit sem tudott a drogról, az autót aznap reggel hozta el egy szervízből. Az ügyészség azonban azzal gyanúsítja a rendőrnőt, hogy másodállásban drogfutárként dolgozott. Chaparro három gyereke közül ketten fogyatékkal élők, a nő így házi őrizetbe került, hogy továbbra is gondoskodhasson róluk.

Az argentin hatóságok köreiben, különösen a fővárosban rendkívül elterjedt a korrupció.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik