Szórakozás

Leparancsoltak egy nőt a repülőről, mert túl sokszor ment ki a mosdóba

MagMos / Getty Images
MagMos / Getty Images
Leszállították a WestJet légitársaság egyik járatáról Joanna Chiu író, újságírót Mexikóban. A nő azt mondja, gyomorrontása volt és a személyzet gyalázatosan bánt vele.

Felszállás előtt többször is használta a repülőgép mosdóját Joanna Chiu, ezért egy légiutaskísérő felszólította, hogy azonnal szálljon le a gépről – írja az Independent című brit lap.

Chiu egy az X-en (korábban Twitter) publikált bejegyzésben azt írja, gyomorrontása volt, amit elmondott WestJet légiutas-kísérőjének, ahogy azt is, hogy van nála gyógyszer, mégis el kellett hagynia a repülőt, miközben a légitársaság személyzete abban sem akart neki segíteni, hogy átfoglalja a jegyét és szállást találjon éjszakára.

Az írónő azt írja, annyira sietve kellett leszállnia, hogy a pénzét az egyik útitársánál felejtette, ezért megkérdezte a WestJet egyik vezető beosztású munkatársát, nem tudna-e a légitársaság neki segíteni kifizetni a taxit a sebtében lefoglalat szállodához, mire ráhívtak egy biztonsági őrt. Amikor Chiu elsírta magát az őr próbálta megnyugtatni. A nő a telefonjával videót akart készíteni a megaláztatásáról, de a WestJet munkatársa megfenyegette, hogy nem foglalja át másnapra a jegyét, ha nem törli a felvételt.

Chiu kérte, hogy a légitársaság egy másik alkalmazottjával beszélhessen a problémájáról. Ekkor megjelent egy sokkal kedvesebb nő, de ő sem adta meg neki az új járata számát, csak annyit mondott, hogy Chiu menjen ki másnap a repülőtérre és érdeklődjön. A járatszámot csak akkor küldték el neki üzenetben, amikor posztolni kezdett az ügyről a közösségi médiában.

A hozzászólások között sokan adtak hangot felháborodásuknak, megkérdőjelezve a döntést, hogy valakit azért szállítanak le egy repülőről, mert túl sokszor használja a mosdót. Mások, közöttük egy légiutas-kísérő azonban azt írja, a személyzet feltehetően egy protokollt követett és helyesen tették, hogy nem engedtek valakit betegen repülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik