Szórakozás

Frohner Fecó: Egyáltalán nem érzem magam boldogtalannak azért, mert egyedül vagyok

RTL
RTL
Jól halad az önismereti útján.

Valentin-nap alkalmából Frohner Fecót is vendégül látták ma a Reggeli stúdiójában. A fodrász a műsorban elmondta, hogy nem túl szoros a viszonya a szerelmesek ünnepével, lévén, hogy három éve nem él komoly párkapcsolatban – ennek ellenére viszont nem kelt benne negatív érzéseket az ünnep szelleme.

Kettő-három éve kezdtem el foglalkozni magammal, és igazából rájöttem, hogy ahhoz, hogy egy boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolatban tudjak élni, ahhoz saját magammal kell nagyon jóban lennem. Ahhoz, hogy tényleg egy jó kapcsolat tudjon működni, ahhoz nem szabad elvárással tekintenem a másik felé. A boldogságot sem a másiktól kell várnom, hanem saját magamban tudom megalkotni. Így nem lesz elvárás a kapcsolatban és feszengés

– fejtette ki.

Frohner hozzátette, szerinte fontos, hogy az ember észre vegye, mi az, ami boldoggá teszi, és nem mástól kell várnia, hogy kiegészítse az életét. Inkább úgy látja, egy jól működő kapcsolatban a felek csatlakozni tudnak egymás boldogságához.

Mint mondta, az idei szilvesztert is egyedül töltötte, nála viszont már szinte hagyomány, hogy ilyenkor papírra veti, mik történtek vele az adott évben, mit tudott és mit szeretné még megfejlődni a jövőben.

Egyáltalán nem érzem magam boldogtalannak azért, mert egyedül vagyok. Voltam már úgy párkapcsolatban, hogy magányos voltam, az mennyivel szomorúbb dolog

– magyarázta a fodrász, aki saját bevallása szerint sokáig nem érezte magát jól egyedül az otthonában, és állandóan programokra járt. Idővel viszont rájött, hogyha neki tetszően alakítja a bázisát és odafigyel a belső hangjára, egymaga is rálelhet a boldogságra.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik