Szórakozás

Kate Winslet azt mondja, szörnyű volt számára az a médiaérdeklődés, ami a Titanic után szakadt a nyakába

Twentieth Century Fox / Paramoun / Collection Christophel / Collection ChristopheL / AFP
Kate Winslet az 1997-ben megjelent Titanic című filmben.
Twentieth Century Fox / Paramoun / Collection Christophel / Collection ChristopheL / AFP
Kate Winslet az 1997-ben megjelent Titanic című filmben.
Bár máig hálás mindazért, amit a filmnek köszönhet, huszonévesen igencsak megviselte, hogy lépten-nyomon követték.

Kate Winslet nemrég a Porter magazinnak adott interjút a decemberben debütált I am Ruth című sorozatának apropójából. A beszélgetés során a színésznő elmondta, hogy úgy látja, „a mai fiatal nők már tudják, hogyan használják hangjukat”, ellentétben például vele, amikor 22 évesen egyik napról a másikra vált világsztárrá a Titanic debütálása után.

Úgy éreztem, hogy egy bizonyos módon kell kinéznem, vagy egy bizonyos dolognak kell lennem, és mivel a média behatása akkoriban olyan jelentős volt, elég kellemetlenné vált az életem

– magyarázta.

Az újságírók mindig azt mondták, hogy a Titanic után bármit megtehettem volna, mégis ezeket a kis dolgokat választottam. Én meg azt mondtam, hogy igen, erre mérget vehetsz, hogy így tettem. Mert képzeld, szörnyű volt híresnek lenni. Természetesen hálás voltam, a húszas éveim elején jártam, és lakást tudtam szerezni. De nem akartam, hogy szó szerint még kacsaetetés közben is kövessenek.

A hírnévvel kapcsolatban a színésznő kijelentette, nevetségesnek tartja már magát a szót is, amit saját bevallása szerint félvállról vesz, és semmit sem jelent neki. Hozzátette, nincs benne megbánás a karrierjét illetően, és semmi olyat nem tud felsorolni, amit „bárcsak megcsinált volna”, emellett pedig a versengést sem érzi magáénak, így mindig boldogan tudta fogadni azt, ha egy kolléganője sikereket ért el a szakmában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik