Szórakozás

180 gyereke van, mégsem találja a szerelmet

Egyedül tölti a Valentin-napot.

Nagy-Britannia „legtermékenyebb apukájának” is nevezik az 52 éves spermadonor „Single Joe-t”, aki hiába segített mintegy 180 nőnek, családnak, nem találja a szerelmet – írja a Mirror.

A férfi, akinek valódi neve ugyanúgy homályba vész, mint az állampolgársága, a magánéletében nem túl sikeres.

Azt hinnéd, hogy természetes donorként sokat vagyok nyeregben. De mindig is úgy tartottam, ha sok szexi időre vágysz, szerezz barátnőt vagy házasodj össze, mert általában havi egyszer-kétszer találkozom nőkkel

– idézi a lap Joe-t, aki szerint a spermadonorként való sikeressége ironikus módon negatív hatással van a szerelmi életére. És nem csak azért, mert nehéz olyan nőt találnia, aki együtt tud élni az életmódjával.

Sok időt töltök azzal, hogy segítsek nőknek kiszámítani, mi a legmegfelelőbb időpont a találkozásunkra, az ovulációs idő néha változhat, mindig készen kell állnom segíteni. Ez rontja az alkalmasságomat egy románcra a spermaadáson túl.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

joe donor uk (@joe_donor_uk) által megosztott bejegyzés

Ahogy az intim együttlét is hiányzik neki, mert az ilyen aktusok a munkája részét képezik:

Nincs borozás, vacsora, nincs virág vagy csokoládé. Nincs csókolózás, előfordul, hogy a mellbimbó sem kerül elő, mert a nők gyakran magukon hagyják a felsőjüket. Néha csak egy csókot vagy egy ölelést akarnék minden más nélkül.

A magány ellenére – az apák napja is egy csalódás neki – azt mondja, megéri mindez, hiszen segít másoknak boldoggá válni. Bár ahogy a 60 Minutes Australia riportja is kiemeli, a férfinek az indítékai is megkérdőjelezhetőek és közegészségügyi kockázatot is jelent.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik