Szórakozás

450 millió forintért árulnak egy londoni garázst, mert „nagy benne a potenciál”

Jó környéken van.

A londoni Clapham Common közelében található egy garázs, ami az ingatlanközvetítő szerint 1 millió fontot ér – írta a Daily Mail.

Az ingatlanközvetítő Noble Estates ugyanis úgy gondolja, „ritka fejlesztési potenciál” van a jó helyezkedésű garázsban, lakásokká lehet alakítani, egy vagyont hozhat új tulajdonosának.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Noble Estates (@noble_estates_ldn) által megosztott bejegyzés

Hogy lakóházzá lehessen alakítani csak a „szokásos építési engedélyek és hozzájárulások megszerzése” szükséges, egy építész készített is egy vázlatot, hogyan, de ezt nem mutatták meg a hirdetésben.

Viszont pár eléggé lehangoló képet a rozsdás ajtóról és az utcáról nem túl meggyőző méretű ingatlanról, igen. Az viszont biztos, hogy a környék, és maga az utca, ahol iker- és sorházak között elhelyezkedik, az szép.

Túl sok más részletet nem árult el a Nobles Estates, így talán nem csoda, hogy egyelőre nem talált új tulajdonost az ingatlan.

Az is igaz, hogy tavaly év végén egy szintén Londonban, a belvárosi, 25 négyzetméteres garázst  (befér egymás mögé két Mini, de csak másfél Bentley) – szupergyors internettel – 750 ezer fontért, 340 millió forintért hirdettek.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik