Szórakozás

Sofía Vergara azt mondja, fogalma sincs a közel kétméteres sütője működéséről, csak azért került a konyhájába, mert csodásan néz ki

YouTube / Architectural Digest
YouTube / Architectural Digest
Nem szokott főzni, és nem is áll szándékában megtanulni.

Sofía Vergara nemrég Los Angeles-i villájában látta vendégül az Architectural Digest stábját. A kolumbiai színésznő szobáról-szobára járva mutatta be az otthonát, külön kitérve a kedvenc részleteire. Mint mondta, a konyha a ház egyik legnépszerűbb része, ha ugyanis vendégei érkeznek, általában alig tudja őket onnan kitessékelni.

A riportban Vergara a helyiség egyik leglátványosabb eleméről, egy közel kétméteres hosszúságú, szürke-arany színű sütőről is szót ejtett, amiről kiderült, hogy nincs túl gyakran használva.

Erről a csodálatos sütőről semmit nem tudok, mert nem főzök. Nem is akarok megtanulni főzni, de a fiam, Mano nagyszerűen főz, és azt mondta, ez az, mire szükségem van a házban. Szóval itt van, csak azért érdekel, mert csodásan néz ki

– jelentette ki a Griselda sztárja, aki egyébként előszeretettel gyűjt  különböző kristályféléket és madarakat ábrázoló szobrokat, ha pedig ez a két irányzat találkozik, akkor annak a dísznek helye van az otthonában.

Saját bevallása szerint ő maga a gardróbszobájában tölti a legtöbb idejét, ahol több plafonig érő polcos szekrényben sorakoznak a színek szerint csoportosított cipői.

Ami a ház fűtését illeti, Vergara elárulta, hogy ki nem állhatja a fűtőtesteket, ezért ha hűvösre fordul az idő, a kandallót szokta begyújtani. Mint mondta, amikor megvette a házat, utóbbiak még nem tartoztak hozzá, ezért aggódott is, hogyan szereti majd meg az ingatlant, később viszont rálelt egy kivitelezőre, akivel sikerült megoldást találniuk a problémájára.

A teljes videót ide kattintva lehet megnézni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik