Szórakozás

Nádai Anikó Salt Bae dubaji éttermében járt: Az a kaja, amit ő csinál, benne lesz az életem filmjében

RTL
RTL
Nagyon jó élményekkel tért haza az Egyesült Arab Emírségekből, és úgy érzi, az idei az ő éve.

A szerdai Reggeliben Nádai Anikó mesélt arról, hogyan telt az eddigi éve. A januárt egy családi síeléssel kezdték Ausztriában, nemrég pedig Dubajba látogattak párjával, Hajmásy Péterrel. Utóbbi útjáról azt mondta, nagyon nagy élmény volt számára, először járt a városban, de az időjárással nem volt túl nagy szerencséjük. Nagy meglepetésére egy helyi étteremben egyszer csak megszólalt Azahriah zenéje, és jártak Nusret Gökce, azaz Salt Bae éttermében is – innen Hajmásy egyébként posztolt is.

Elmentünk Salt Bae éttermébe, és ott volt! Egy elképesztően közvetlen, kedves, izmos, de alacsony kiscsávó. Nagyon jófej volt!

– mondta el Nádai a sószórásról ismertté vált celebséfről, aki az ő ételükre is hintett sót, az ottani híres aranysteaket azonban nem rendelték meg, borsos ára miatt. A műsorvezető és kedvese a tulajdonos hozzáállásán kívül a fogásokkal és a kiszolgálással is nagyon meg voltak elégedve.

Amikor harmincadjára mentünk oda hozzá, akkor is ugyanolyan kedves volt. Rájöttem, hogy ez az egész ettől működik, hogy ez a csávó nagyon alázatos. Az a kaja, amit ő csinál, azt nem hiszed el, tehát hogy ez benne lesz az életem filmjében, mikor lepereg.

Vacsora után egy szórakozóhelyre mentek át, ahol John Newman volt a dj.

„Nagyon jól éreztem magam, oda vissza kell menni. Az egy olyan hely” – osztotta meg műsorvezető társával, Tihanyi Péterrel Nádai Anikó, majd így zárta a beszélgetést:

Azt kell, hogy mondjam, hogy 2024 az én évem. Volt egy időszak az életemben, amikor nagyon sok mindent elvettek tőlem, és most az élet ezt kicsit próbálja kompenzálni. Most sokat utazom, boldogok vagyunk, hála a jó istennek, minden rendben, mindenki egészséges, úgyhogy én tényleg minden nap hálát adok.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik