Szórakozás

„A piakészletem érintetlen maradt” – Jákob Zoltán átadta 17 éves lányának luxuslakását, hogy ott tartson házibulit

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Nem kezdett arról papolni a gyereknek, mit és hogyan kell majd csinálni.

A Bors szólaltatta meg Jákob Zoltánt, a milliárdos üzletember ugyanis arról számolt be, hogy 17 éves lányának átadta saját luxuslakását, hogy nyugodtan tartson ott házibulit, addig ő egy fővárosi szállodába költözik. Jákob azt mondja, mikor a lány előállt az ötlettel, azonnal igent mondott.

A nagyobbik lányom már tizenhét éves, ami annyit tesz, hogy szinte már felnőtt. Egyre inkább törekszik az önállóságra, és az is természetes, hogy a szüleitől elvár némi rugalmasságot és még ennél is több bizalmat. Nekem pedig semmi, de semmi okom nincs arra, hogy ezt a bizalmat ne adjam meg neki. Azt nem állítom, hogy csupa jó gondolat szaladt át az agyamon, amikor elém állt a házibuli ötletével.

Jákob hozzáteszi, nem kezdett „papolni” arról, mit és hogyan csináljanak a tinédzserek a bulin, hiszen azt érzi, jó neveltetést kapott a lánya.

Bízom a gyerekeimben és fontos számomra, hogy ezt érezzék is. Abban biztos voltam, hogy nem lesz nagy zűrzavar és nem nálam válnak valósággá a Project X című filmben látott pokoli házibuli jelenetei. A kis csapat bulizott és minden a legnagyobb rendben zajlott. A piakészletem is érintetlen maradt, legalábbis ránézésre biztosan. Persze simán megeshet, hogy trükköztek a fiatalok és amikor legközelebb megkínálok valakit az egyik drágább whiskyvel, csak tea kerül majd a pohárba, de ha így lesz, akkor sem leszek mérges, vagy csalódott, hiszen én is voltam kamasz

– mesélte az üzletember.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik