Szórakozás

Hunyadi Donatella a féltestvéréről: Nyolcéves koromban felkeresett, hogy én vagyok a testvéred, és bármi van, szeretlek

TV2
TV2
Azóta nagyon jóban vannak.

Hunyadi Donatella nemrég a Kiskegyed podcastjének vendége volt, ahol a karrierjét és a magánéletét illető terveiről is mesélt a hallgatóknak. A beszélgetés során szóba került, hogy apai oldalról van egy féltestvére, Lacika, aki gyerekkorában kereste meg őt, és azóta is szoros kapcsolatot ápolnak, együtt ünnepelték a karácsonyt is.

Ő megkeresett engem, amikor nyolcéves voltam, azt mondta, én vagyok a testvéred, bármi van, szeretlek, és szeretném, ha tartanánk a kapcsolatot. Azóta jóban vagyunk, ez egy töretlen viszony

– árulta el.

A műsorban Hunyadi azt is elmondta, hogy ma már csak hobbiszinten foglalkozik modellkedéssel, korábban ugyanis a külföldi munkáira annyira rástresszelt, hogy nem tudott aludni és koplalt is az utazásai előtt. Akkor döntött úgy, hogy visszavesz mindebből, amikor már a környezete is jelezte felé, hogy nincs rendben, amit tesz.

Bár máig vannak modellmunkák, amiket szívesen vállal, az énekesi pálya az, ami a leginkább közel áll a szívéhez. Első diplomáját tavaly szerezte, végzettsége szerint klasszikus ének-előadóművész, jelenleg pedig mesterképzésen tanul. A célja az, hogy operaénekes-előadóművész lehessen belőle, amitől feljebb már csak a tanári fokozat van, ám mint mondta, egy nap utóbbit is szeretné elérni.

Tervben van még legalább egy diploma, ha nem kettő

– jelentette ki Kiszel Tünde lánya, hozzátéve: szeretne minden lehetőséget kihasználni a karrierjét illetően, a legnagyobb vágya viszont az, hogy 5-10 éven belül családot alapíthasson. Azt, hogy jelenleg szingli-e, mint mondja, „tudatosan szeretné megtartani magának”.

A teljes beszélgetést ide kattintva lehet meghallgatni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik