Szórakozás

Megszólalt a letartóztatásáról Killer Mike, akit bilincsben vittek el a Grammy-gáláról

Frederic J. Brown / AFP
Frederic J. Brown / AFP
A rappert könnyű testi sértés miatt tartóztatták le, miután átvette a díjait.

Magyar idő szerint hétfő hajnalban osztották ki a 2024-es Grammy-díjakat. Killer Mike három szobrot is bezsebelhetett aznap, a gála helyszínéről viszont később bilincsben vezették el.

A 48 éves rappert – polgári nevén Michael Rendert – könnyű testi sértés miatt vitték be a rendőrségre és kérdezték ki, majd néhány óra múlva el is engedték.

A háromszoros Grammy-díjas zenész nemrég a People-nek nyilatkozott a történekkel kapcsolatban.

Ahogyan el tudjátok képzelni, nagy volt a felfordulás, és volt némi zűrzavar, hogy melyik ajtón kell bemennünk a csapatommal. Találkoztunk egy túlbuzgó biztonsági őrrel, de a csapatom és én bízunk abban, hogy végül minden vétkem alól tisztázódni fogok. Addig is, hallgassatok Michaelt (a rapper Grammy-díjas albuma – a szerk.) és kövessétek az álmaitokat

– olvasható a lapnak küldött közleményében.

Killer Mike hozzátette, hogy a megjelent hírek nyomán ő és a csapata számos aggódó hívást kaptak rajongóktól és kollégáktól, akik arról érdeklődtek, jól van-e, ám biztosított mindenkit, hogy nincs oka panaszra.

Nagyra értékelem az aggodalmat és a támogatást, de jobban nem is nagyon lehetnék. Hihetetlenül büszkék vagyunk és sütkérezünk ebben a pillanatban. Hálás vagyok azért is, mert az egyik imám meghallgatásra lelt. A Grammy-győzelmem másnapján megtudtam, hogy végre donort találtak a fiamnak, aki évek óta vesére vár. Természetesen nagyon lelkesek vagyunk

– jelentette ki.

Kapcsolódó
Letartóztatták Killer Mike-ot, miután nyert három Grammy-díjat
Bilincsben vezették el a rappert, de pár óra múlva elengedték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik