Szórakozás

Brie Larson utólag úgy látja, elég ijesztően viselkedett, amikor összefutott Jennifer Lopezzel a vörös szőnyegen

Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP és Michael TRAN / AFP
Image Press Agency / NurPhoto / NurPhoto via AFP és Michael TRAN / AFP
A színésznő azt mondja, JLo az ő világában addig csupán egyfajta istenségként létezett, ezért sírta el magát, amikor meglátta.

Brie Larson január elején éppen Kevin Fraziernek adott interjút a Golden Globe-gála vörös szőnyegen, amikor észrevette, hogy Jennifer Lopez közelít feléjük. A Marvel kapitány sztárja el is sírta magát izgalmában, Frazier közbenjárásával viszont sikerült néhány szót váltania a színész-énekesnővel, aki maga is elérzékenyült, meg is ölelte az érte rajongó Larsont.


Larson nemrég Jimmy Kimmel műsorában reflektált a történtekre. Mint mondta, édesanyja annak idején elvitte őt a moziba a Dalok szárnyán című filmre, ami ugyan saját bevallása szerint traumatikus élmény volt a számára, egyúttal azt is eldöntötte ekkor, hogy a főszereplőt alakító JLóhoz hasonlóan ő is színészettel szeretne majd foglalkozni.

Ő igazából nem nem is létezett a számomra úgy, mint egy emberi lény. Olyan volt nekem, mint egy istenség. (…) Az én világomban JLo a tévéképernyő egyik oldalán volt, én pedig a másikon. Mindig!

– magyarázta a színésznő, aki állítása szerint nem is igen emlékszik arra, pontosan hogyan zajlott a nagy találkozás.

Hogy felelevenítsék az emlékeit, a műsorban levetítették a Lopezzel eltöltött pillanatait, a látottakat pedig később a következőkkel nyugtázta:

Szerintem ez elég para volt. Azt mondom, ha valakivel épp interjúznék, és ilyen energiával jönne felém, úgy lennék vele, hogy inkább tegyünk egy lépést hátra. Nyugi!

– jelentette ki, majd a műsorvezető érdeklődésére elárulta, hogy a találkozás óta egyébként nem hallott az idolja felől.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik