Szórakozás

„Nem akarom többé gyűlölni a testem” – Singh Vikinek bőrzsugorító műtétje volt

SuperTV2
SuperTV2
Mindig zavarták a hurkái, 15 éve kereste a tökéletes megoldást az eltűntetésükre.

Singh Viki két hete a Tények Pluszban beszélt arról, hogy egy speciális bőrzsugorító műtéten esett át, mivel mindig elégedetlen volt a hasával. Az énekesnő most az RTL Reggeliben mesélt bővebben az esztétikai beavatkozásról.

Van egy ilyen mondás Indiában, hogy a jó kurtizánnak három hurkája van. Hát, akkor én nagyon jó kurtizán voltam, a pocakomon mindig ott volt az a három hurka. A bőröm eleve laza szerkezetű és vastag. Ezzel kapcsolatban négy vagy öt különböző helyen voltam konzultáción az elmúlt 15 évben. Mindenhol azt mondták, hogy nekem nem a zsírleszívás a megoldás – mert 47 kilósan is olyan volt a hasam, és zavart –, hanem ki kéne vágni ezt a bőrt, de azt nem szerettem volna, hogy életem végéig egy vágásom legyen, mert annyira meg nem volt indokolt

– mondta el az előzményeket Singh Viki, akinek végül mostani plasztikai sebésze javasolt egy újfajta technikát.

Három helyen megy be a bőröd alá, és egy zsugorító eljárás történik. Megszabadultam tőlük, vége a hurkáknak!

Az operációt követő három nap az énekesnő elmondása szerint „gyötrelem volt” a fájdalom miatt. Még most is tart a regenerálódása, szorítóruhát visel, nagyjából fél év múlva lesz látható a végleges, gyógyult eredmény.

Singh Viki reméli, hogy a műtét a vágyott lelki változást is elhozza a számára, de már attól önbizalma lett, hogy bevállalta a beavatkozást.

Azt várom, hogy az a háztömbnyi negatív energia és öngyűlölet elmúljon. Van az az érzés, amikor kiszállsz a kádból, és a káddal szemben ott van az a rohadt tükör. Törölközöm, és közben gyűlölöm a testem, minden reggel és minden este. Ezt nem akarom többé, huszonévig csináltam, ezt így ki akarom engedni, mert annyit dolgoztam magamon az elmúlt években.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik