Szórakozás

„Rengeteg az aranyásó” – Schmuck Andor könyvet ír a Tinder-élményeiről

tv2
tv2
Az oldalszámról nem közölt részleteket.

A nlc.hu figyelt fel arra, hogy Schmuck Andor fent van a Tinderen. Ebben még semmi meglepő nincs, hiszen a médiaszemélyiség egyedülálló. Ám az meglepőbb, hogy a társkereső által okozott csalódásait könyvben fogja összefoglalni majd.

Tisztelem a nőket, és bár jelenleg szingli vagyok, nem adtam fel a reményt, hogy megtaláljam az igazit. Addig is kipróbáltam a Tindert, ahol hihetetlen esetekbe botlottam. Tinder-tündérek címmel leleplező könyvet írtam, melyben részletesen beszámolok 40 darab randimról. Használati utasítást is adok majd benne férfiaknak olyan nőkhöz, akikről kiderül, hogy csak a pénzre hajtanak.

Schmuck azt mondja, név szerint nem említ majd senkit.

Ennyi betegséget hazudozó, beteg szülőkre hivatkozó, tönkrement autóval rendelkező nővel még nem találkoztam… Rengeteg az aranyásó, már bocsánat. Olyan is előfordult, hogy egy nő csak azért akart velem találkozni, hogy felvegye a beszélgetést, hátha kimondok valamit, amivel később kellemetlen helyzetbe hozhat. Ezen a héten fejezem be az utolsó fejezetet, hamarosan szeretnénk is publikálni

Ajánlott videó

Olvasói sztorik