Szórakozás

Haumann Máté jelentős plusz súlyt szedett fel 1,5 hónap alatt az Oppenheimer-es szerepéhez

Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu / AFP
Wiktor Szymanowicz / ANADOLU AGENCY / Anadolu / AFP
Saját elgondolásból tette.

A Partizán műsorában adott interjút Haumann Máté (akiről nemrég kiderült az is, hogy titokban megnősült). Mindezt a story.hu szemlézte. Haumann szerepelt az Oscar-várományos Oppenheimerben, amiben Szilárd Leót alakította. A casting sikeréről korábban így beszélt:

Az ügynököm hívott, hogy állok-e vagy ülök. Épp a kisboltba tartottam, mentem a kapu felé. Megkaptam a szerepet a Nolan-filmben. Leraktam, kértem, hívjon vissza öt perc múlva, mert fel akartam menni, hogy – most már – a feleségemnek kihangosítsam a telefont.

Kiderült, hogy Christopher Nolan filmjének szerepéhez 12 kilót hízott másfél hónap leforgása alatt, ám ez nem rendezői utasításra történt.

Saját ötlet volt, igazából ő szabad kezet adott mindenben, azt kell, hogy mondjam. Ezt nem szeretem úgy emlegetni, mint hogy valami őrületes szenzáció kellene, hogy legyen, mert ez az ember munkájához hozzátartózik. És önmagával is jót tesz, ha ilyen szinten el tud merülni abban, amit csinál. Leraktam minden súlyt, abbahagytam a futást, és elkezdtem annyit enni, amennyit csak lehetett, és amihez hozzáfértem.

Kapcsolódó
Haumann Máté megnősült
Feleségeként utalt kedvesére.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik