Szórakozás

Hargitai Bea: Teljesen átlagos háziasszony vagyok a mindennapokban

Farkas Norbert / 24.hu
Farkas Norbert / 24.hu
Úgy véli, kevesen tudják róla, hogy valójában egy extrémen módon zárkózott, introvertált ember.

Hargitai Bea nemrég a Story magazinnak adott interjút, melyben prágai életéről mesélt, ahol 15 éve élnek a családjával, férjét ugyanis oda köti a munkája. Mint mondta, egyáltalán nem hiányzik neki az, hogy felismerjék az utcán, sőt.

Sokan félreismernek, vagy egyáltalán nem gondolják rólam, hogy én egy extrémen zárkózott, introvertált ember vagyok. De ehhez párosul egy nagyfokú exhibicionizmus, amit remekül ki tudok élni az olyan műsorokban, mint a Mutasd a hangod! Ettől eltekintve viszont borzasztóan megterhelő tud lenni, ha mennem kell valahova, és emberek között kell lennem

– magyarázta a lapnak a modell, hozzátéve: az említett hozzáállás korábban is jellemző volt rá.

Emlékszem, a barátnőim már régebben is nagymamának hívtak, mert gyakran előfordult, hogy 10 órakor haza akartam menni a buliból.

Mint mondja, manapság már egyáltalán nem vágyik bulizásra. A férjével élnek társasági életet, de csak néhány nagyobb eseményen vesznek részt, ő ugyanis saját bevallása szerint tényleg jól érzi magát otthon.

Teljesen átlagos háziasszony vagyok a mindennapokban: mosok, főzök takarítok, vagy éppen valamilyen különórára viszem a gyerekem. A nap végén pedig hatkor vacsora, hétkor pizsama, és nemcsak a gyereknek, hanem nekem is

Ami a nyolcéves fiát illeti, Hargitai elárulta, hogy Jasont igen sok dolog érdekli: teniszezik, focizik, kick-bokszol, zongorázik, drámaórára és kézilabda edzésre is jár, emellett pedig beszél magyarul, angolul és csehül is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik