Szórakozás

Fluor Tomi: Minden évben próbáljuk rávenni SP-t, hogy jöjjön el egy bulinkra

TV2
Fluor Tomi és SP 2011-ben a Mokka Habbal című műsorban.
TV2
Fluor Tomi és SP 2011-ben a Mokka Habbal című műsorban.
Eddig nem járt sikerrel, de nagy álma, hogy összehozzon egy fesztivált, ahol az egykori énekes, Lola, Zentai Márk és többek mellett az Anti Fitness Club tagjai is fellépnek.

Fluor Tomi a napokban az Instagramon kérte a követőitől, hogy kérdezzenek tőle, hogy az üzenetekre aztán videós formában válaszolhasson. A rapper a minap közzétett bejegyzésében arra a kérdésre is felelt, szokott-e még beszélni a már Amerikában élő SP-vel, azaz Éder Krisztiánnal, akivel 2011-ben közös számot is készítettek, ez volt a PARTYARC.

Ő elvan most New Yorban, tolja a fotózást, de mindig, minden évben próbáljuk csábítani, hogy csak erre a bulira gyere már el, a Kép maradsz-ot nyomd el! De szerintem a hátán feláll a szőr az egésztől. Ő ezt a korszakot már nem sírja vissza az életéből.

Fluor hozzátette, legutóbb álmodott is a témával, és bár akkor sikerült rávenni az egykori énekest, hogy elmenjen egy koncertjükre, fellépni végül akkor sem akart.

Nem volt hajlandó még az álmomban sem színpadra lépni, úgyhogy ott elég szomorú voltam. De nekem ez bakancslista, tehát egyszer én még akarok csinálni egy olyan fesztivált, ahol SP, Lola, Anti Fitness Club, Márk, és mindenki aki ott volt ebben a korszakban, az részt vesz. Drukkoljatok, hogy SP is belemenjen, mert egyébként szerintem a többiek nagyjából benne is vannak.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Fluor Tomi (@fluortomi) által megosztott bejegyzés

Az egykori tinisztár egyébként tavaly ősszel jegyezte el a barátnőjét.

Kapcsolódó
Éder Krisztián eljegyezte a barátnőjét
Az SP néven ismert egykori tinisztár közösségi oldalán jelentette be a nagy hírt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik