Szórakozás

Teri Hatcher előfizetett egy társkeresőre, ahonnan szinte rögtön ki is tiltották

Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Michael loccisano / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Panaszt is emelt emiatt.

Teri Hatcher nemrég Getting Grilled with Curtis Stone című műsor vendége volt, ahol a társkereső app-használatáról is beszélt. Elmondta, hogy számos ilyen alkalmazást kipróbált már, legutóbbi próbálkozásának viszont az lett a vége, hogy kitiltották a platformról, ugyanis azt hitték, hogy a profilja átverés, és valaki csak neki akarja kiadni magát– írja a Just Jared.

Gondoltam, azt fogom mondani az univerzumnak, hogy nyitott és sebezhető vagyok, és kiteszem magam ide. Gondoltam, csatlakozom ehhez a Hinge alkalmazáshoz. Aztán kitiltottak

– magyarázta a színésznő, aki a történtek után élt is a panasz jogával.

Panaszt tettem, aztán megkérdeztem, visszakaphatom-e a pénzemet, minek utána kirúgtatok? Elnézést kértek, mire úgy voltam vele, hogy eh, már túl vagyok rajta. Határozottan végeztem a társkereső alkalmazásokkal. Úgy érzem, ha van rá mód, hogy elmenjek valahova és ott találkozzak valakivel, akkor annak úgy kell lennie.

Hatcher hozzátette, miután az appon elvették tőle a lehetőséget az online ismerkedéstől, ráébredt, hogy nincs is szüksége kapcsolatra, ugyanis mint mondja, boldog és mozgalmas élete van tele barátokkal, illetve ott van neki a macskája is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik