Szórakozás

Szabó Erika: Nolen után most már jöhetne egy kislány is

Bársony Bence / RTL
Bársony Bence / RTL
Lánynév ötletük már most bőven akad a férjével.

Tavaly októberben született meg Szabó Erika első gyereke, Nolen. A Barátok közt egykori színésznője a Best legújabb számában mesélt az anyaságról.

Nolen nem jött könnyen, úgyhogy nem tagadom, voltak olyan pillanatok, amikor azt éreztem: lehetetlen, hogy édesanyává váljak. Végül két évig tartó várakozás után megtörtént a csoda, és kiderült, hogy várandós vagyok

– fogalmazott Szabó Erika, aki azt is elmondta: egyáltalán nem volt szempont a baba neme, de ő végig érezte, hogy fiút hord a szíve alatt.

Ezzel szemben mindenki azt mondta a pocakom alapján, hogy biztosan kislány lesz, szóval jól betáraztunk lánynevekből. Öt szuper nevet találtunk, úgyhogy Nolen után most már jöhetne egy kislány is!

A 38 éves színésznő a szülésről elmondta, egyáltalán nem félt tőle, inkább csak várta, hogy találkozhasson a gyerekével. Kisfia elmondása szerint nagyon kiegyensúlyozott, nyugodt természetű baba, aki „gyakorlatilag mosolyogva kel és fekszik, és akár órát lehetne igazítani hozzá, annyira megvan a kialakult kis napi rutinja”.

Szabó Erika eddig sem tette, és a továbbiakban sem tervez családi fotókat posztolni a közösségi médiában.

Nem vagyok Insta-mami. A magánéletem egy bizonyos részét tudatosan nem tárom a nyilvánosság elé, mert fontosnak tartom, hogy meglegyen az intimitása a családi életünknek. Persze sem a férjemet, sem pedig a gyerekemet nem dugdosom, természetesen úgy élünk, mint bárki más, csak a közösségi médiában nem tesszük közszemlére az életünket. Ehhez a későbbiekben is szeretnénk tartani magunkat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik