Szórakozás

Jákob Zoltán: Nagyon jó viszonyt ápolok a volt nejemmel, de nem vagyunk barátok

Adrián Zoltán / 24.hu
Adrián Zoltán / 24.hu
Ellenben a nő új párjával jó haverok lettek.

Tíz évig voltak együtt, a válás 2-3 évig húzódott, nyolc éve azonban teljes a béke Jákob Zoltán és volt felesége, Katalin között, amit két közös lányuk érdekében igyekeznek megőrizni, illetve ők maguk is megelégelték a konfliktusokat – erről a Bestnek mesélt a milliárdos üzletember. Mint elmondta, a házasságuk alatt bőven akadtak vitáik, főként ez vezetett oda, hogy elengedték egymás kezét mint férj és feleség. „A gyerekeink, míg élünk, összekötnek minket” – tette hozzá Jákob.

Bár mindketten akartuk a válást, annyi sérelem volt bennem és Katiban is, hogy szörnyen nehezen türtőztettük magunkat, hogy ne vádaskodjuk, ne essünk egymásnak. Ha csak ketten lettünk volna ebben a történetben, lehet, csúnyább véget ér a mi kapcsoltunk. De mivel van két lányunk, akik a szemünk fényei, nem tehettük meg velük, hogy csatatérré változtatjuk az életüket. Tehát nyeltünk, sokszor és nagyokat. És utólag azt mondom, megérte

– fogalmazott Jákob Zoltán, aki manapság együtt tölti az ünnepeket és közösen jár nyaralni exfeleségével, de a hétköznapokban is gyakran visszajár régi közös családi otthonukba.

Eleinte nem volt könnyű oda visszamennem, de mostanra szinte már ismét hazajárok. És sokszor épp Kati párja – aki nekem jó haverom lett – hív át, mondván, hogy főzött, menjek enni. Azért ez is egy vicces dolog. De nagyon jóban vagyunk, nincs közöttünk rivalizálás, épp ellenkezőleg. Amikor a három lány összefog ellenem, mert meg akarnak győzni valamiről, ő mellém áll, mondván, mi, férfiak tartsunk össze.

A korábbi Nagy Ő ráadásul együtt is dolgozik gyerekei anyjával, ezért napi kapcsolatban vannak egymással. Mint elárulta, általában ez az, amit nehezen fogad el az aktuális párja.

Mindemellett tényleg nagyon jó viszonyt ápolok a volt nejemmel, de nem vagyunk barátok. Ahhoz túl sok mindenen mentünk keresztül, túl sokat bántottuk egymást, ezért maradtak tüskék. De ezzel sincs semmi baj

– mondta el Jákob Zoltán.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik