Szórakozás

Barnai Judit: Atit megfojtaná, ha állandóan vele akarnék lenni

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Curtis és párja minden hét elején megbeszélik, mennyi időt töltenek majd együtt.

Barnai Judit januárban 30 éves lett, születésnapját azonban nem párjával ünnepelte, Széki Attila, azaz Curtis ugyanis akkor a barátaival Dominikán volt. A kosárlabdázónak ezzel azonban semmi problémája nincsen.

„Az emberek teljesen kiakadtak azon, hogy a párom nincs velem a harmincadik születésnapomon. Több üzenetet és kommentet is kaptam ezzel kapcsolatban. Volt, aki azt írta, hogy megérdemelném, hogy velem legyen azon a napon. Mindenkinek visszaírtam, és megpróbáltam szépen elmagyarázni, hogy ezen az egy napon semmi sem múlik.

Ati tavaly rengeteget dolgozott, és általában a január az a hónap, amikor pihenni tud. Micsoda önzőség lenne a részemről, ha emiatt kiakadnék!

Ráadásul aznap edzéseim voltak, maximum egy fáradt vacsora fért volna bele. Mindemellett azt is tudtam, hogy Ati már régóta nagyon készült a szülinapi bulimra, még kint Dominikán is intézkedett ezzel kapcsolatban” – idézi a Bors Barnai a hot! magazinnak adott nyilatkozatát.

A kosárlabdázó, aki lassan négy éve alkot egy párt az újpesti rapperrel, a lapnak elmondta, szerinte egy jó párkapcsolat arról szól, hogy „boldoggá tesz az, ha ő boldog”.

Kisimultan és feltöltődve jött haza, ami nekem is jó érzés. Én is minden évben elmegyek a barátnőimmel pár napra nyaralni, szerintem kellenek ezek a csajos bulik. A mi kapcsolatunkban Ati­nak is, meg nekem is megvan a saját és a közösen töltött időnk is. Mindketten így működünk: kicsit szabadabban, mint azok, akik szinte egész nap keresik egymás társaságát. Viszont emiatt, hogy nem vagyunk egész nap együtt, nagyon jó érzés, ha újra találkozunk.

Barnai elárulta, általában a hét elején megbeszélik Curtisszel, kire milyen hét vár, mennyi lesz a szabadideje. Ilyenkor megtervezik, hogy mikor mennek el valahova együtt, vagy mikor maradnak inkább otthon.

Biztos vagyok benne, hogy Atit megfojtaná, ha állandóan vele akarnék lenni, de mivel úgy működöm, mint ő, nekem is ez az ideális felállás.

Curtis októberi szülinapján kedvese különleges ajándékkal lepte meg őt:

Kapcsolódó
Curtis aláírt Szoboszlai-mezt kapott szülinapjára a párjától
Remek helye lesz a dedikált Maradona-mez mellett a rapper szivarszobájában.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik