Szórakozás

Molnár Gusztáv: Belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet

RTL Klub
RTL Klub
Azt mondja, új párjával mindketten útkeresők.

Molnár Gusztáv január közepén beszélt arról, hogy megismerkedett egy nővel, aki felkeltette az érdeklődését, ám hozzátette, hogy egyelőre óvatos a szerelmet illetően. A színész most a Borsnak árulta el, hogy úgy érzi, meglelte a boldogságot.

Jelentek már meg cikkek, melyek sejtetni engedték, hogy vannak próbálkozásaim a magánéletemben, de most jött el az ideje annak, hogy hangosan ki is mondjam: belépett valaki az életembe, aki visszaadta a szerelembe vetett hitemet.

Ami a hölgy kilétét illeti, Molnár egyelőre nem kívánja felfedni, amennyire ugyanis tőle telik, szeretné megóvni a magánéletét. Kapcsolatukról annyit elárult, hogy egy közös munkával kezdődött, ott kötött barátságukból lett aztán szerelem.

Nyugodtan mondhatom, hogy mindketten érkeztük, hogy a sorsunk alakulását tekintve vannak átfedések köztünk. Éppen ezért, nagyon hasonlóan szemléljük a világot, ami azért különösen izgalmas, mert ez a szemlélet nagyon elüt az átlagostól. A hölgy nagyon intenzíven foglalkozik az önismerettel és az nem titok, hogy ha valami, akkor az önismeret az, amiben fejlődnöm kell. Mindketten útkeresők vagyunk és ezen az úton igyekszünk támogatni egymást. Barátként fordultunk egymás felé és közben szépen lassan egyre mélyebbek lettek az érzéseink. Abban az életszakaszban, amelyben jelenleg tartok, ő a tökéletes társ és az sem kizárt, hogy a jövőnk is lehet közös

– jelentette ki.

A színésznek egyébként saját bevallása szerint voltak kételyei azzal kapcsolatban, tud-e még valaha őszinte szerelemmel szeretni, de mint mondja, mostanra bebizonyosodott, hogy igen.

Nem tagadja, hogy amikor kijött a rehabról, nagy bajban volt és nehezen indult el újra az élete, de már látja a fényt az alagút végén, miközben szeret, és érzi, hogy ő is szeretve van.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik