Szórakozás

Kanye West kivette a telefont egy paparazzo kezéből, amikor utóbbi azt kérdezte tőle, van a feleségének „szabad akarata”

RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
RONALD MARTINEZ / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
A rapper perceket szánt arra, hogy kioktassa a paparazzót, majd közölte vele, hogy hajlandó dupla annyit fizetni neki, mint amennyit jelenleg keres.

Charlie Wilson a minap csillagot kapott a hollywoodi Hírességek sétányán, az ünnepségre pedig Kanye West is hivatalos volt. Miközben a rapper a helyszín felé sétált, többen kamerázni kezdték őt az utcán, köztük a TMZ egyik riportere is. Utóbbi arra volt kíváncsi, mi igaz azon feltételezésekből, hogy West „átvette az irányítást” a felesége, Bianca Censori élete fölött.

Az emberek tudni akarják, hogy Biancának van-e szabad akarata. Egyesek azt mondják, te irányítod…

– maradt félbe a kérdés, a rapper ugyanis ezen a ponton kikapta a telefont a nő kezéből.

Ne gyere nekem ilyen baromságokkal, ember vagyok! Megőrültél?

– kérdezett vissza West, majd perceket töltött azzal, hogy kioktassa a paparazzót arról, mennyire tiszteletlennek tartja azokat a kérdéseket, amelyeket feltett neki. Utóbbi egyébként a könnyeivel küzdve próbálta visszaszerezni a telefonját, egy ponton még a biztonsági személyzet is megjelent, hogy megkérdezze, mi a probléma, West viszont mindenképpen végig akarta mondani, amibe belekezdett.

Megkérdezted, hogy a feleségemnek van-e szabad akarata. Micsoda ostoba, tiszteletlen kérdés ez egy felnőtt szuperhőshöz

– jelentette ki West, majd a nő neve és címe után érdeklődött, és mielőtt visszaadta volna neki a telefonját, közölte vele, hajlandó kétszer annyit fizetni neki, mint amennyit jelenleg a munkájával keres.

A jelenetről készült felvételt ide kattintva lehet megnézni.

A rapper egyébként az elmúlt időszakban számos igen sokat mutató fotót posztolt a feleségéről az Instagram-oldalára, melyek alatt több követője is aggodalmát fejezte ki Censori iránt. West mostanra letörölte az oldaláról ezeket a képeket, ahogyan az összes egyéb bejegyzését is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik