Szórakozás

Már bátran posztolja a szexképeket az OnlyFans-re az egykori világbajnok gyorskorcsolyázó

Elise Christie, aki korábban Liu Shaolin Sándor barátnője volt, azt mondja, sosem volt még ennyire boldog.

Elise Christie, egykori klasszis brit gyorskorcsolyázó elmesélte, hogyan lett egyre magabiztosabb az OnlyFans-en.

A többszörös világ- és Európa-bajnok Christie, aki a 2018-as téli olimpia előtt Liu Shaolin Sándor barátnője volt (és szakításuk után látványosan üzent is olimpiai bajnokunknak), 2021-ben jelentette be, hogy visszavonul, majd nem sokkal később létrehozta az OnlyFans-oldalát, ahol erotikus fotóit teszi elérhetővé előfizetői számára.

A sikerek ellenére Elise Christie sporkarrierje és magánélete is bővelkedett a nehéz pillanatokban: olimpiai szereplései rendre balul sültek el, mentális zavarokkal, anyagi gondokkal és alkoholproblémákkal küzdött, korábban nemi erőszak áldozata lett, és egy ideig hajléktalan is volt.

A rehabon jött össze későbbi párjával, Connor Thomsonnal, anya lett, és kipróbálta az OnlyFans-et. Azóta bevallottan nincsenek anyagi természetű problémái. A Sun brit bulvárlapnak így nyilatkozott a 33 éves ex-sportoló:

Ez az én testem, megdolgoztam ezért a testért, nem csak úgy kaptam. Pénzt keresek abból, amiért megdolgoztam.

A modell azt mondja, a pikáns tartalmak posztolása eleinte ijesztő volt számára, eltartott egy darabig, amíg bátorságot merített. Élvezi a dolgot, de nem úgy tekint erre a tevékenységre, mint egy életre szóló munkára. „De úgy látom, hogy a jövőmre is jótékony hatással lesz. Ez az első alkalom az életemben, hogy igazán boldog vagyok”.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik