Szórakozás

Freddie ritkán látott feleségével szerepel egy címlapon

Az énekes közös gyerekeikről is mesélt a magazinnak.

Fehérvári Gábor Alfréd, művésznevén Freddie nyolc éve van együtt párjával, a korábban táncművészként dolgozó, jelenleg természetgyógyászattal foglalkozó Dórával. Három éve házasodtak össze, két gyerekük született, a most hároméves Léna és a 20 hónapos Ármin. Az énekes általában nem enged betekintést a magánéletébe, most azonban kivételt tett: feleségével együtt szerepel a Meglepetés címlapján, és a magazinnak családjuk mindennapjairól is mesélt.

A gyerekek érkezésével nagyon megváltozott a közös életünk. Már semmi nem olyan, mint azelőtt, de nem is lehet, hiszen Léna és Ármin figyelmet követelnek maguknak. Most azt az időszakunkat éljük, hogy a gyerekeinkre koncentrálunk. A szülőkhöz való kötődés ebben a korban alakul ki náluk. Nagyon szeretnénk jó anya és apa lenni. Arra vágyom, amikor a gyerekeink felnőttek lesznek, akkor is hozzánk forduljanak segítségért, jó tanácsért, hogy mi legyünk a bizalmasaik

– mondta el Freddie, akinek felesége nemrég pár órában visszament dolgozni. Ilyenkor a családapa vigyáz a gyerekekre.

Vicces szokott lenni, mert gyakran ketten kétfelé mennek, én meg futok utánuk. Komolyan mondom, néhány óra gyerekfelügyelet felér egy intenzív kardióedzéssel. Léna baba folyamatosan feszegeti a határait, résen kell lennem, hogy ne történjen otthoni vagy játszótéri baleset.

Freddie a koncertezés mellett műsort, valamint a családi vállalkozást is vezeti, utóbbi egy kávézó. Elmondása szerint mindezt nehéz összeegyeztetni a családi élettel, de úgy véli, muszáj több lábon állni.

Jó lenne, ha egy nap nem csak 24 órából állna! Nem panaszként mondom, de estére szinte mindig lemerülök. Igyekszem a lefekvés előtti fürdetésnél és a mesénél otthon lenni, de napközben a kávézónkban is dolgozom, én is kiszolgálom a vendégeket. (…) Dórival elhatároztuk, hogy most már kettőnkre is kell közös időt szakítanunk. Jó lenne, most már elmenni egy kicsit kikapcsolódni! Vágyunk arra, hogy kettesben elszökjünk valahová

– árulta el Fehérvári Gábor Alfréd.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik