Szórakozás

Félmeztelenül pózol egy magazin címlapján a terhes Ashley Benson

ANGELA WEISS / AFP
ANGELA WEISS / AFP
A színésznő először mutatta meg terheshasát.

Ashley Benson jelenleg első gyerekét várja férjével, Brandon Davisszel. A terhes színésznő van a Ladygunn magazin legutóbbi számának címlapján, a fotón ráadásul felső nélkül szerepel, melleit a kezével takarja el. A lap által Instagramon közzétett további képeken szintén nem sok ruhát visel a leginkább a Hazug csajok társasága (Pretty Little Liars) című sorozatból ismert 34 éves színésznő.

Benson interjút is adott a lapnak, amiben egyebek mellett arról beszél, miért tartja inkább titokban magánéletét a nyilvánosság előtt.

Azért tartom magamban ezeket a dolgokat, mert ha mindenki látja, akkor mindenkinek van véleménye. Ez könnyen magányossá tud tenni, miközben azt érzed, hogy elítélnek. Nagyon nehéz. Sokat kellett dolgoznom magamon. Tényleg meg kellett tanulnom jól érezni magam egyedül. És mivel imádok kapcsolatban lenni, ezért korábban egyik kapcsolatból a másikba ugráltam

– mondta el Benson arról az időszakról, mielőtt megismerte gyereke apját. Hozzátette: bár tudja, hogy a szülőség mindent megváltoztat majd, reméli, hogy kisbabája születésével színészi karrierje is újjászületik majd.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

LADYGUNN Magazine (@ladygunn) által megosztott bejegyzés

Ajánlott videó

Olvasói sztorik