Szórakozás

Weisz Fanni azt mondja, házfelújítás közben olyan szakemberbe is belefutottak, aki tőlük várta, hogy szerszámot vegyenek neki

Találkoztak érdekes helyzetekkel.

Weisz Fanni 2023 őszén a Mokkában beszélt arról, hogy háromgenerációs ingatlant vásárolt, ahol a testvérével, az édesanyjával és a nagyszüleivel élnek majd együtt. A modell most a Borssal osztotta meg, hogy szépen lassan, de jól haladnak a ház körüli munkálatokkal – találkoztak viszont meglepő dolgokkal is a felújítás alatt.

Az elején nagyon nehéz volt, kevés a szakember, jó szakit pedig lepkehálóval kell befogni. Sok mindent tanultunk. Például ha egy szakember megérkezik, mindig meg kell nézni a szerszámát. Olyan szakember is volt, aki arra kért, hogy vegyünk neki szerszámot, hogy dolgozni tudjon!

– árulta el a lapnak.

Weisz hozzátette, reméli, február végére azt mondhatja, minden beltéri résszel elkészültek, de már most is tökéletes álomotthonként tekint a házra.

Amióta itt vannak mamáék, azért könnyebb lett, mert papa mindenhez ért, és mindent észrevesz. Nagyon kitartó családom van, és nagyon büszke vagyok rájuk, az biztos. Sokat segítenek nemcsak anyagilag, de a munkában is. Pedig már nem fiatalok. Amit nem bírnak erővel, azt olyan praktikákkal oldják meg, ami minden képzeletet felülmúl. A fürdők már elkészültek és gyönyörűek lettek. Mindenkinek a saját ízlése szerint. Tavasszal pedig jöhet az udvar. Sok a munka, de minden percét élvezem. Szeretnénk napelemet és hőszivattyús fűtés rendszert is, tereprendezést, parkosítást is tervezünk. A konyha sajnos nincs kész, persze azért megoldottuk, hogy így is finomakat főzünk. Várom, hogy tudjunk majd nagyokat sütni-főzni mamival!

– mondta a modell.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik