Szórakozás

„Vicces videónak indult, de komoly szociológiai tanulmány lett belőle” – Vastag Csaba reagált a nyaralós posztjához érkező negatív kommentekre

Ágota Csaba / RTL
Ágota Csaba / RTL
Öniróniának szánta a medencében készített felvételt, de úgy látja, sokan másként értelmezték.

Vastag Csaba és felesége, Domján Evelin január közepén a Maldív-szigetekre utaztak el nyaralni, ahonnan az elmúlt napokban is posztoltak. Az énekes legutóbb egy medencében készült videót osztott meg a közösségi oldalán, amin éppen az izmait feszítgetve pózol a kamerának.

Éppen nagybA vagyoook 😂😂😂😂

– írta a felvétel mellett.

Az énekes öt nappal később egy leülős videót tett közzé az Instagramján, ami mellett úgy fogalmazott, az előző posztja „szakkommentelőinek” szeretne vele üzenni.

Kedves mindenki! Az előző videóhoz szeretnék most én is hozzászólni. Mégpedig azt, hogy köszönöm! Őszintén köszönöm, tényleg, a sok képzett személyi edzőnek, a sok étkezési és életviteli tanácsadónak, a sok pszichológusnak, a családterapeutáknak, a sok politológusnak, pénzügyi szakembernek, ének- és zenetanárnak is. Ez egy vicces, karikatúra jellegű, önironikus videónak indult, de egy elég komoly szociológiai tanulmány lett belőle, ami nagyon hasznos volt, és ezért ezt tényleg köszönöm. Bár mire mindezt végigmondtam, rájöttem, hogy aki értené, az úgysem néz ilyen tartalmakat, akinek meg szól, az úgysem értené, de ettől függetlenül, tök egyszerűen, tényleg csak köszönöm. Sziasztok!

– zárta gondolatait.

Hogy az X-Faktor egykori győztese pontosan milyen kommentekre válaszolt, nem tudni, cikkünk megjelenésekor ugyanis a fentebb említettekhez hasonló hozzászólások már nem voltak láthatóak a medencés videó alatt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik