Szórakozás

Varga Viktor két ruhát váltogat az árvíz óta: Nem igazán komfortos, de kevéssel is be lehet érni

Ódor Dorottya / TV2
Ódor Dorottya / TV2
Nagyjából egy hónapja öntötte el a Duna az otthonát, azóta a szekrényeket sem tudja kinyitni.

Varga Viktor december végén jelentette be közösségi oldalán, hogy budakeszi otthonát elöntötte a megáradt Duna. Az énekes az elmúlt években saját kezűleg építette fel házát, közben pedig a telken lévő jurtában élt, ami az árvízben lakhatatlanná vált. Bár a kár jelentős, Varga mindent újjáépít, és már készül a tavaszi áradásra is.

A jurtánál nem sok van hátra, de várnom kell, csak február elején cserélik ki a víz miatt elrohadt elemeket. A házépítés február végén folytatódik. Három háznyi cucc van felhordva, a szekrényeket sem lehet kinyitni, így két ruhát váltogatok. Van egy fellépő ruhám, ebben emberek közé megyek, illetve egy munkásruhám. Nem igazán komfortos, de rájöttem, hogy kevéssel is be lehet érni. Sokat tanulok ebből a helyzetből

idézi a Blikk Vargát, aki azt is elmondta: számított arra, hogy előbb-utóbb elönti az víz a telket, az időpont azonban váratlanul érte.

Úgy terveztük a házat, hogy ennek tudatában voltam, csak nem gondoltam, hogy ilyen hamar jön az áradás. Tíz éve nem volt árvíz, azt hittem, van még egy-két évem, de a természet közbeszólt. Tavasszal valószínűleg ugyanez lesz, így fel kell pörgetnem az építkezést. Emiatt pedig előre kellett hozni sok kiadást.

Az énekes szerencsésnek érzi magát, amiért a barátai nemcsak fizikai segítségnyújtással, de anyagilag is tudják őt támogatni.

Sok millió forintot kell kölcsönkérnem, mert ilyenkor nincsenek koncertek, márpedig nekem az a bevételi forrásom. Volt már ilyen az életemben, a telket is úgy vettem, hogy egy barátom adott rá kölcsön, és fél év alatt fizettem vissza, vagy még annyi sem kellett. Szerencsém, hogy önzetlen a környezetem

– mondta Varga Viktor.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik