Szórakozás

Túl rövid szoknyája miatt fenyegette meg a barátnőjét, a női kommentelők imádták

Sokak szerint a jelenetet csak megrendezték.

Egy TikTokon aktív pár egyik videójában a férfi a kelleténél talán eggyel erősebb stílusban szólt rá a barátnőjére, mert túl rövidnek találta annak szoknyáját, a női kommentelők pedig odáig voltak érte – írja a LadBible.

Chris Keverian osztotta meg a több mint 2 millió megtekintésnél járó videót, melyben egy ágyon fekve kamerázza kedvesét, aki épp indulófélben áll egy farmer rövid szoknyát és egy fekete felsőt viselve. A férfi a felvételen rászól Hannah nevű párjára, hogy ugyan hol hagyta a szoknyájának a másik felét, valamint közli vele, ha az említett öltözékben hagyja el a szobát, akkor ő is elhagyja, csak épp a nőt.

A jelenet zárásaként végül a búskomornak tűnő nő is az ágyon köt ki, de az nem derül ki, hogy végül megkapta-e az engedélyt a távozásra. A női hozzászólók arra az álláspontra jutottak, hogy nekik is szükségük lenne egy férfire, aki így szól rájuk, és teljesen jogos reakciónak érezték a látottakat – még ha sokan azt is hozzátették, hogy a videót valószínűleg megrendezték.

@chriskeverian

Ok come here let me have a look 😅

♬ original sound - CK

Az mindenkinek az egyéni ízlésén múlik, vajon Hannah szoknyája a rövid vagy a túl rövid kategóriába esik-e, és a párja által adott reakció érthető vagy épp eltúlzott, azonban az esete korántsem egyedi; csak két röpke példa: egy Brazíliában élő nőt kirúgtak egy boltból, hasonlóan lenge öltözéke miatt, míg egy louisianai sorstársukat meg is büntették közszeméremsértésért.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik