Szórakozás

Kedves üzenetet küldött egy pilóta a nőnek, aki összepisilte magát az egyik repülőjáraton

Élete legkellemetlenebb történetét mesélte el egy nő a Redditen: a Mirror által szemlézett poszt szerint a meg nem nevezett nő egy repülőn ült a közelmúltban, amikor rátört a vizelési inger. Azonban úgy gondolta, vissza tudja tartani, amíg a gép megérkezik, ezért nem ment ki a mosdóba. Még akkor sem, amikor már szabályosan szenvedett és fájdalmai voltak, mint írta, fájtak a lábai és az ujjai és rángatózni kezdett. Egy ponton viszont már nem bírta tovább és bevizelt.

Leszállás közben nem hagyhatta el a helyét, ezért meg kellett várnia, hogy a gép landoljon. Amikor ez megtörtént, rögtön felállt és a vécé felé sietett. Tette mindezt úgy, hogy tudta, hátul a ruháján látszani fog a folt és Valószínűleg a szag sem lesz kellemes. Elmondása szerint a legrosszabb az egészben az volt, hogy mikor végzett, meg kellett várnia, míg minden utas leszáll, csak azután tudta elhagyi a gépet ő is.

„Mindenki látta, mindenki tudta, hogy mi történt, most is elfog a sírás. Nem akarom tovább részletezni, minél többet gondolok rá, annál jobban szégyellem magam. Csak álltam ott és a földet néztem, nem törődve a munkással, aki az ülésemet takarította, vagy a nővéremmel és az anyukámmal” – írta posztjában a nő,akink a történtek óta szorongásos tünetei vannak. A kommentmezőben viszont rengetegen a védelmükbe vették, sok támogató, együttérző válasz érkezett a posztra. Az emberek elkezdték megosztani a más körülmények között történt, de hasonló kimenetelű történeteiket, mintegy felvidításként. A posztra rátalált egy pilóta is, aki ellátta egy jótanáccsal nemcsak a nőt, de mindenkit arra az esetre, ha hasonló helyzetben találnák magukat a jövőben.

Olyan emberként mondom, aki rendszeresen vezet repülőt: bármikor kimehetsz a mosdóba, ha szükséged van rá. Ne engedd, hogy a jelzések vagy a légiutas-kísérők elijesszenek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik