Szórakozás

Folytatást kap a Varázslók a Waverly helyből, két korábbi főszereplő biztosan szerepelni fog benne

Eric McCandless / Disney Channel via Getty Images
Eric McCandless / Disney Channel via Getty Images
Alex és Justin Russo visszatérnek.

A Disney Channel kétezres évekbeli fénykorának egyik alapsorozata volt a mágikus képességekkel rendelkező három testvérről szóló Varázslók a Waverly helyből, ami nem mellesleg Selena Gomezt is elindította a sztárság útján. Mint ahogy azt a Deadline csütörtökön hírül adta, a 2012-ben, négy évad után véget érő szériához hamarosan új részeket forgatnak.

Az már biztos, hogy Gomez az első részben vendégszereplőként felbukkan majd, a sorozatbéli bátyját alakító David Henrie pedig állandó szereplő lesz a folytatásban is. Emellett mindketten producerei is a készülő szitkomnak, amiben hazánkban kevésbé ismert sorozatszínészek kaptak még szerepet: Janice LeAnn Brown, Alkaio Thiele és Mimi Gianopulos.

A Deadline a sztori szinopszisát is felvázolta, ez alapján Justin Russo (Henrie karaktere), aki felnőttként már nem rendelkezik varázserővel, normális, hétköznapi életet él feleségével és két fiával, amíg be nem toppan hozzá egy nagy erejű, kiképzésre szoruló fiatal varázsló, akit a szárnyai alá vesz, hogy biztosítsa a varázslóvilág jövőjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik