Szórakozás

Videón, ahogy két és fél év után visszatért a kutya családhoz Tiszakécskén

Hihetetlen, hogy újra találkoztak!

A Tiszakécskei Ebrendészeti Telep pár napja kitett egy bejegyzést a Facebook-oldalukra, amiben egy eb gazdáját keresték. Volt a kutyában chip, de az abban talált adatok alapján nem tudták azonosítani a gazdit.

Szerencsére ezzel a módszerrel már előkerültek a gazdik, ahogy az is kiderült, a kutya története sokkal szövevényesebb, mint azt a telep munkatársai gondolták.

A kutya már két és fél éve tűnt el.

Zeuszt egy család fogadta be, miután a gyerekek óvodájánál kóborolt. Velük együtt nőtt fel, aztán két és fél éve Tiszakécskére költözött a család, az új helyzetet pedig valószínűleg nehezen szokta meg a kutya és elkóborolt. A család minden lehetséges módon keresni kezdte Zeuszt, hirdetést is adtak fel, mindhiába.

Most viszont, a Tiszakécskei Ebrendészeti Telep Facebook-posztját elküldte a gazdinak egy ismerőse, hátha ő Zeusz, és valóban ő volt. „A gazdi az örömtől zokogva jelentkezett a kutyáért, azonnal, bárhogyan rohant volna a kutyáért” – írták.

Miután hazavitte, a gyerekekkel való első találkozást fel is vette, ami kikerült a tiszakécskei szervezet oldalára.

Zeuszt az elmúlt két és fél évben valószínűleg valaki befogadhatta, azért nem lett meg, csak az átmeneti gazdi nem nézette meg a chipjét.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik