Szórakozás

46 év van közöttük, mégis nagyon szerelmesek egymásba

A nő állítja, nem a férfi pénzéért vannak együtt.

Az első benyomásom az volt, ő más, mint a többi srác, ahogyan kommunikált, meg minden. Elbűvölő volt, ezért szerettem bele Dennisbe

– nyilatkozta a Love Dont’t Judge YouTube-csatornának a 25 éves Fabienne a nála 46 évvel idősebb, 71 éves szerelméről.

Egy jótékonysági rendezvényen mutatták be őket egymásnak, Dennisnek, akinek az elmúlt 22 évben csak fiatalabb partnerei voltak, azonnal megtetszett Fabienne, beszélgetésük végén el is kérte a számát. A nő, bár szkeptikus volt, megadta, mert kíváncsi volt a férfire, akivel ilyen könnyen megtalálták a közös fonalat.

16 hónapja vannak együtt, már össze is költöztek.

Sokan azzal vádolják a műsorvezetőnőt, hogy csak a pénzéért van együtt az üzletemberrel, de ezt tagadja, hiszen ő is szépen keres a munkájából. Ha elmennek valahova, akkor is megosztják a költségeket.

Azt mondják, tisztában vannak azzal is, amivel még támadják őket, hogy túl sok idő nem adatik meg számukra, mégis ki akarják használni a hátralevő közös idejüket. Nyaralni, szórakozni mennek, kutyáikat sétáltatják, kényeztetik egymást.

Már nem olvassuk a kommenteket, nem akarjuk ezekre pazarolni az energiánkat. Olyan életet hoztunk létre magunk körül, ami a miénk és nem cserélném el semmiért. Jól szórakozunk

– nyilatkozta a nő.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik