Szórakozás

Élő adásban csapta arcon Oszvald Marika a Mokka riporterét

TV2
TV2
Közben azt bizonygatta, mennyire jót tesz majd a kocsonyában lévő kollagén a „gyönyörű kis pofájának”.

A Mokka mai adásában Hederman Stella Oszvald Marika gödöllői otthonába látogatott el, ahol utóbbi kocsonyát és farsangi fánkot is készített. A kocsonyához együtt pucolták a zöldséget, a színésznő hámozóval, a riporter pedig egy kést kapott erre a célra. Oszvald egy idő után meg is jegyezte, hogy szerinte Hederman nem úgy halad, ahogyan kellene.

– Hát te mit csinálsz? Milyen szakácsnő vagy te?
– Szoktam főzni!
– Dehogy szoktál!
– Én ehhez vagyok hozzászokva, hogy itt szépen…

hangzott a beszélgetés, aminek kapcsán a riporter elmondta, Oszvald előre szólt neki, hogyha „hülyeséget csinál”, azt nem fogja szó nélkül hagyni.

Én is megmondom őszintén, hogy szeretem a kritikát. Olyan értelemben, hogy abból nagyon sokat tud tanulni az ember. Figyelem, hogy ki mit csinál, meg hogy. Hát akkor te nem szoktad nézni. Pedig sokszor jársz ilyen helyen, ahol főznek. Nem?

– kérdezte tőle színésznő.

Amikor a kocsonya elkészült, Oszvald Marika arra kérte Hedermant, hogy kóstolja meg az ételt, aki egy villával eleget is tett a kérésének.

Figyelj, tiszta kollagén. Egyed, tiszta kollagén! A gyönyörű kis pofádnak milyen jót fog tenni!

– jelentette ki Oszvald, aki először a kezébe fogta a riporter állát, majd arcon is csapta.

„Finom” – felelte némi szünet után Hederman, akit a színésznő megpróbált megetetni egy nagyobb falat kocsonyával, de mint mondta, nem nagyon szereti ezt az ételt, és ha túl sokat enne egyszerre, nem tudná vezetni az adást.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik