Szórakozás

Kendra Wilkinson merőben más utat szán a lányának, mint amilyet annak idején ő választott magának 18 éves korában

Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Frederick M. Brown / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Szeretné megtanítani a lányának, hogy ő több ennél.

Kendra Wilkinson 18 éves volt, amikor eljött otthonról, hogy a Playboy-villába költözzön. A jelenleg 38 éves televíziós személyiség most a People-nek mesélt arról, hogy élete ezen szakaszában fiatal volt, vidám és buta, utólag pedig sok dolgot megbánt a döntésével kapcsolatban.

Mélységesen megbántam utána. Eljutottam arra a pontra, amikor elkezdtem utálni magam. Miért feküdtem le Hugh Hefnerrel? Gyűlöltem a melleimet, a testemet, az arcomat

– magyarázta Wilkinson, akitől a Playboy néhai alapítója közel 60 évvel volt idősebb, amikor randevúzni kezdtek.

A Playboy-villát 2009-ben hagyta el, miután megismerkedett jövendőbeli férjével, Hank Baskettel. A férfitól, akitől két gyereke született, végül 2018-ban vált el. Hank IV 14, Alijah Mary pedig 9 éves, és Wilkinson jelenleg igyekszik csak rájuk koncentrálni.

Visszagondolok arra, mi történt, ami miatt azt éreztem, 18 évesen egy idősebb férfival kell járnom. Mi vezetett oda, és miért döntöttem így? Ezeket a dolgokat próbálom korrigálni a lányom nevelésében. Mit tehetek azért, hogy megmutassam neki, ő több ennél?

Az interjúban a médiaszemélyiség arról is beszélt, hogy emlékei szerint már a villába való beköltözése előtt, nagyon fiatalon elkezdték őt szexualizálni, amikor viszont megérkezett a villa küszöbéhez, rosszabbra fordultak dolgok.

A nap végén nem akarom azt, hogy a lányomat ilyen fiatalon szexualizálják. Mélyre kellett ásnom. Nagyon bele kellet ásnom a saját életembe, és azt kellett mondanom, hogy szent szar, hány évesen kezdtek el engem szexualizálni? És miért volt nekem teljesen oké, hogy beköltözzek a villába ahelyett, hogy főiskolára mentem volna?

– tette fel a kérdést.

Ami Playboy-villában megismert lakótársait, Holly Madisont, Bridget Marquardtot és a néhai Hugh Hefner özvegyét, Crystalt illeti, Wilkinson úgy fogalmazott, tiszteli a történeteiket és mindazt, amiken keresztül mentek.

Hangsúlyozta, hogy a gyerekei boldoggá teszik, ám a nap végén saját magával is szembe kell néznie. Állítja ugyanis, hogy tavaly ősszel egy pánikrohamot követően kórházba került, és antipszichotikus gyógyszereket kezdett el szedni, hogy meg tudjon birkózni a Playboy-villában megélt traumáival.

Meg kellett nyitnom olyan sötét kérdéseket, mint például azt, hogy miért tettem ezt? Valójában mi történt velem? Valami rossz? Rossz dolog volt a Playboy-villában lakni?

– sorolta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik