Szórakozás

Katalin hercegné hasi műtéten esett át, legalább tíz napig kórházban kell maradnia

Chris Jackson / POOL / AFP
Chris Jackson / POOL / AFP
Orvosai tanácsára legalább húsvétig szüneteltetnie kell nyilvános megjelenéseit.

A Kensington-palota a minap a walesi hercegi pár hivatalos Instagram-oldalán adott ki közleményt, melyben arról tájékoztatták a publikumot, hogy Katalin hercegné tegnap óta kórházban van, ahol egy tervezett hasi műtéten esett át.

Mint írják, a műtét sikeres volt, a hercegnét pedig várhatóan 10-14 napig ápolják majd tovább az intézményben, mielőtt hazatérhetne, hogy az otthonában lábadozzon tovább. Orvosai tanácsára legalább húsvétig szünetelteti a nyilvános megjelenéseit.

A walesi hercegné nagyra értékeli az érdeklődést, amelyet ez a nyilatkozat kivált majd. Reméli, hogy a közvélemény megérti azon vágyát, hogy gyermekei számára a lehető legnagyobb mértékben megőrizze a normális életet: és azon kívánságát, hogy személyes orvosi információi bizalmasak maradhassanak. (…) A walesi hercegné szeretne elnézést kérni minden érintettől, amiért el kell halasztania közelgő programjait. Várja, hogy minél többet, amilyen hamar csak lehet, újra be tudjon iktatni.

A közleményben kiemelték, hogy a Kensington-palota kizárólag akkor ad majd további tájékoztatást Kate Middleton állapotáról, ha jelentős új információkkal tudnak szolgálni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik