Szórakozás

Fodor Zsóka: Nagyon sokáig szégyelltem, hogy diplomám van, de érettségim nincs

Sárosi Zoltán / RTL
Sárosi Zoltán / RTL
Bár végső soron, mint mondja, ez a pályáját nem befolyásolta.

Fodor Zsóka nemrég az rtl.hu-nak adott interjút, melyben arról is beszélt, hogy kilencéves koráig nagyon boldog gyerek volt, a dolgok viszont megváltoztak, miután édesanyja megbetegedett. 14 évesen már dolgoznia kellett, így nem érettségizett le. Volt gyári munkás, elárusító, díjbeszedő hivatalban hivatalnok, illetve fodrásztanuló is, mielőtt 18 éves korában felvették volna a Színház- és Filmművészeti Főiskolára.

Nagyon sokáig szégyelltem, hogy diplomám van, de érettségim nincs. Mindenki érettségizett, és mindenki elmondta az élményeit, ha volt. Nekem volt, de érettségim nem, és elsírtam magam. Meg kell mondjam, hogy a pályámat ez nem befolyásolta

– jelentette ki a színésznő, aki úgy véli, egyébként sokat profitált abból, hogy hamar fel kellett nőnie, és közben csak saját magára számíthatott.

Az interjúban Fodor arról is mesélt, hogy korábban nagyon szerelmes természet volt. Kétszer volt férjnél, akikkel a válásuk után is barátságban maradtak, ám mostanra mindketten elhunytak. A második válása után nem házasodott meg újra, és mint mondja, nem is áll szándékában ezen változtatni.

Ami a Barátok köztet illeti, a színésznő elárulta, hogy a sorozat indulása előtt szinkronizálásból élt, a castingra pedig Dezsőffy Rajz Katalin hívta fel a figyelmét. Bár először úgy vélte, úgysem hívnák el a maghallgatásra, hiszen nem ismert a neve, végül mégis leadta a fényképét. A castingon papír nélkül, fejből mondta el a szövegét, egy hét múlva pedig telefonon értesítették arról, hogy övé lett Magdi anyus szerepe.

A színésznő jelenleg …a szomszéd tehene című sorozatban játszik, és a jövőre nézve is tele van tervekkel: nem foglalkozik azzal, hogy a 82. életévébe lépett.

Nemrég kiderült, úgy döntött, nem Schmuck Andor lesz az örököse.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik