Szórakozás

Egy nő a TikTokon mesélte el, hogy a férjének viszonya volt az édesanyjával

Laci Jane (@laci_jane), egy indianapolisi lakberendező, egy sor vírusvideóban mesélte el, hogyan jött rá, hogy a férje viszonyt folytat az édesanyjával, amelyek azóta több mint 11,8 millió megtekintést értek el összesen.

A nő a kontextus kedvéért elmagyarázta, hogy a viszony 14 évvel ezelőtt történt, és épp akkor szült, miközben rengeteg egészségügyi problémával küzdött.

Anyukám velünk élt, lent lakott a pincében. De néhány hónap után végül bérelt egy házat, ami egy háztömbnyire volt tőlünk… és a férjem és ő együtt mentek autóval [a munkába].

Laci Jane megjegyezte, hogy „gyanús volt” neki anyukája és a férje kapcsolata. A TikToker hozzátette, hogy ő és a férje mindig veszekedtek, ami végül a különválásukhoz is vezetett. A férfi ezután az édesanyja házába költözött az utcában, az anyuka pedig ezután lánya házába költözött, hogy segítsen az újszülöttjével. Amikor már az anya és lánya együtt laktak, Laci Jane az édesanyjától értesült férje viselkedéséről:

Mesélni kezdett nekem arról, hogy hányszor csalt meg engem különböző nőkkel. És megígértette velem, hogy nem mondom el neki, hogy tőle hallottam.

Bár megígérte, hogy nem kérdezi meg a férjétől, nem tudta visszafogni magát, és válaszokra volt szüksége, ezért szembesítette a férjét a vádakkal.

Azt mondtam: »Hé, anyukám azt mondta, hogy egész idő alatt megcsaltál«. Erre ő egyenesen a szemembe nézett, és azt mondta: »Hát, miért nem mondja el neked, hogy mit csináltunk mi ketten?«”

Miután így kibújt a szög a zsákból, a szívét összetörő nő hazatért, hogy kihallgassa az édesanyját – aki, mint megjegyezte, csak úgy fehérlett a félelemtől, amikor rájött, hogy kiderült az igazság:

Kiszálltam a kocsiból, és azt mondtam: »Azt akarom, hogy csomagolj össze, és húzz a picsába a házamból«

– mondta, de az anyja eleinte tagadta a viszonyt, végül elismerte, hogy a férjével megfogták egymást kezét, de továbbra is ragaszkodott ahhoz, hogy semmi több nem történt, de ez a beismerés csak arra késztette Laci Jane-t, hogy elhiggye, többről van szó. Ráadásul a TikToker nagyszülei tudtak a Laci Jane férje és édesanyja közötti helytelen viselkedésről, de eltitkolták előle.

Egész idő alatt a nagyszüleim – akik az egész világot jelentik számomra, mert egész életemben mellettem voltak, amikor senki más nem – tudták, hogy ő és az anyukám legalább fogták egymás kezét… és senki nem mondta el nekem

– mondta a lány. A történet újabb tragikus fordulatot vett, amikor Laci Jane könyörtelen anyja megpróbálta kirúgatni őt a saját házából.

Megpróbálta elvenni tőlem a házamat. Most már egyedülálló anyaként, romló egészségügyi problémákkal, munka, karrier, semmi nélkül

– zárult a történet. Mióta megosztotta traumatikus történetét, Laci Jane-t elárasztotta a támogató üzenetek, de sokan kritizálták édesanyja és férje tetteit is.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik