Szórakozás

Mindig is hagyományos párkapcsolatra vágyott, végül egy transz nő mellett találta meg a szerelmet

A családja azonban nem áll szóba a floridai férfivel.

Egy floridai férfi arról mesélt, hogy világ életében egy hagyományos kapcsolatra vágyott, ahol gondoskodhat az otthon maradó feleségéről, azonban beleszeretett egy transz nőbe, és ez felülírta az addigi elképzeléseit – írja a Daily Mail.

A 29 éves Jesse Schwenker mindig is olyan nőt keresett, aki passzol a magáról alkotott „alfahím” elképzeléséhez, így nehéz döntés elé került, mikor találkozott szerelmével, Cassidy Cauley-val.

A pár online ismerkedett össze, és körülbelül egy hét üzenetváltás után találkoztak először, amikor együtt töltöttek egy hétvégét. Schwenker szerint Cauley története olyan inspirálóan hatott rá, ami kíváncsivá tette, és egyre többet szeretett volna megtudni róla.

Tisztában voltam a következményekkel, amikor elkezdtem vele randizni, de minden, ami történt, annyira megérte. A fő üzenetünk az, hogy a szeretetnek nincsenek határai, és bárki bárkit szerethet – nem számít, hogy ki az illető vagy milyen múltja van

– mondta a vízvezeték-szerelőként dolgozó férfi.

Cassidy, aki már fiatal kora óta tudta, hogy szíve mélyén nő, 14 éves koráig küzdött azzal, hogy megpróbálja kezelni az érzelmeit és az érzéseit, mígnem rábukkant egy YouTube-videóra. Miután meghallgatta valaki más útját, villámcsapás szerű volt a felismerése saját szexuális identitásával kapcsolatban, és hamarosan nekivágott a változás folyamatának. Mielőtt találkozott volna Schwenkerrel, sokat küzdött a kapcsolataiban, mert szerinte a legtöbb férfi csak egy strigulaként tekintett rá, vagy épp azt mondták neki, hogy félrevezette őket.

Amikor találkoztam Jessevel, az üzenetei felkeltették a figyelmemet, és általa különlegesnek éreztem magamat és biztonságban. Piedesztálra emelt, és azt mondta, hogy bármi történjék is, ő jószívű embernek tekint engem.

– mesélte a 25 éves transz nő.

Noha a pár boldognak érzi magát együtt, és közösségi média felületeiken is a hozzájuk hasonló cipőben járók önbizalmát szeretnék megerősíteni történetük megosztásával, de sok támadás éri őket.

Nem a kedvelésekért vagy a nézettségért osztottuk meg a történetünket – azért tettük, hogy áttörjük a korlátokat, és hogy a hozzám hasonló férfiak hangja legyünk, akiket lenéznek azért, mert transz nővel randiznak. Egyszerűen csak az elfogadást kerestem, és valakit, aki mellettem marad az életem minden változásakor.

– reagált Schwenker a negatív kommentekre, melyek szerinte csak megerősítették a kapcsolatukat.

Azonban nem csak online érik őket támadások: mióta együtt vannak, a férfivel nem beszél a családja és néhány barátja sem, de reméli, hogy ők is minél hamarabb elfogadják a szerelmét, és újra jó viszonyt fognak ápolni velük.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cassidy (@cassidycauley)

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik