Szórakozás

Rubint Réka a 21 napos thaiföldi nyaralásáról: Egy ilyen típusú embernek, mint én, szerintem sok

TV2
TV2
A mozgás hamar hiányozni kezdett neki, de azt mondja, nagyon sokat töltődött is a kiruccanás alatt.

Rubint Réka a napokban tért haza thaiföldi nyaralásáról, ahol három hetet töltöttek el a családjával. Az edző nemrég a közösségi oldalán beszélt arról, hogy úgy érzi, az említett hetek alatt több időt töltött munka nélkül, mint egész eddigi életében, élményeiről pedig ma a Mokka stúdiójában mesélt.

Mint mondta, a lányuk nagyon hiányzott nekik, Schobert Lara ugyanis itthon maradt a kedvesével, mivel a focista a munkája miatt nem tudott volna huzamosabb ideig a családdal tartani.

Schoberték összesen 21 napot töltöttek el Thaiföldön, ami edző szerint némileg sok is volt, neki ugyanis hamar hiányozni kezdett a mozgás.

21 nap szerintem egy ilyen típusú embernek, mint én, aki a 14-15. napnál már zsizsegtem, vettem egy álványt, live edzéseket tartottam a videotáramon keresztül, mert már mindenképpen kellett valamit csinálnom. Egy ilyen típusú embernek szerintem sok

– magyarázta Rubint, aki a saját tapasztalatainak fényében 12-14 napot javasolna azoknak, akik érdeklődnek a térség iránt.

Hozzátette, nekik is több mint egy hét kellett ahhoz, hogy átálljanak a helyi klímára, a hatórás időeltolódás miatt ugyanis nyolc napig 10-12 órát aludtak. Miután viszont kipihenték magukat, sorra látogatták a programokat.

Mentünk mindenhova, ahova csak lehetett. Tényleg fantasztikus volt. Nagyon-nagyon jó volt felölteni ezeket az energiaraktárakat. És egy fontos dologra rájöttem: sokkal, de sokkal jobban kell tisztelnem a testemet, az energiáimat nem szabad hagyni lemerülni

– mondta a műsorban.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik