Szórakozás

Nádai Anikó és Hajmásy Péter eldöntötték, melyik országba költöznek, ha a gyerekek kirepültek

RTL
RTL
Külföldre vágyódnak.

Nádai Anikó 35 éves lett, melynek apropóján a minap a nagyszüleiről mesélt a Reggeliben. Mint mondta, anyai nagymamája decemberben lett 88 éves, apai nagyapja pedig idén lesz 95, és mindketten nagyon aktívak.

A téma kapcsán elárulta, ő is szeretne sokáig élni, vőlegényével, Hajmásy Péterrel pedig nemrégiben azt is eldöntötték, hová költöznek majd, ha a gyerekek kirepülnek otthonról.

Pont tegnap beszélgettünk erről, hogy jó, akkor legyen egy közös cél, meg egy terv, hogy Rómában szeretnénk megöregedni. Hogy amikor már kirepültek a gyerekek, tűzzük ki célul, hogy kiköltözünk Olaszországba, mert mind a ketten annyira szeretjük az olasz konyhát, az olasz mentalitást. Egyszerűen az így vonz minket, és az egyik legszebb és legspontánabb kirándulásunk is Rómában volt

– magyarázta a műsorvezető.

Nádai és Hajmásy egyébként jelenleg két gyereket nevelnek: közös kisfiuk, Alex 2022 nyarán született, a műsorvezetőnek pedig az előző kapcsolatából is van egy iskolás korú fia, Patrik. Nádai egyébként év végén ugyancsak a Reggeliben viccelődött azzal, amikor kártyából jósoltak neki, hogy reméli, gyermekáldást nem tartogat számára az új év.

Kapcsolódó

Ajánlott videó

Olvasói sztorik