Szórakozás

Bálnának csúfolták, évekig rejtegette méretes melleit, de ma már büszke rájuk

Barátja nagy segítséget jelentett neki.

Már 10 éves korában is csúfolták a mellmérete miatt Elouise Portert, az ekkor az európai méretezés szerint E kosárméretű melltartót viselő lányt „Bálnának” nevezték. Emiatt, és az olyan filmek hatására, mint az Amerikai pite, amikben jóval „hetykébb” melleket látott, mint a sajátja, nem érezte jól magát a bőrében, és azt gondolta, valami nincs rendben vele.

Hat éves koromban kezdtek el nőni a melleim. Én voltam az egyetlen, akinek látható mellei voltak, nagyon kínos időszak volt

– idézte vissza azt a korszakot a Mirror cikke szerint.


A mára 75J-s melltartót viselő Porter ezen okokból kifolyólag sokáig rejtegette a melleit, és a partnere előtt se vetkőzött le és lekapcsolta a villanyt. Kisebb melltartókba próbálta préselni magát, hogy ne kerüljön a figyelem középpontjába.

A sydney-i, jelenleg éttermi ellenőrként dolgozó nő aztán 2021-ben megismerkedett jelenlegi párjával, Cammel, akinek köszönhetően komoly önbizalomra tett szert.

Bizonytalan lányként ismert meg. Fokozatosan felépítette az önbizalmamat. Azt éreztette velem, hogy én vagyok az univerzum legszebb lánya.

Aztán egy nap odáig jutottak, hogy azt is hozzáfűzte Cam, hogy „a gravitáció létezik” és löttyedt mellek is, de ez természetes. „Mára teljesen megszerettem a megereszkedett melleimet” – mondja Porter.

Folyamatosan nőnek, de azt mondom nekik, szeretlek titeket, lóghattok akár a padlóig is. Nem kell egy bizonyos módon kinézned ahhoz, hogy gyönyörűnek érezd magad.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik