Szórakozás

Eszenyi Enikő: Szeretnék gyermeket, de ez csak az álmaimban teljesül és ébredéskor hiányzik

Mohos Márton / 24.hu
Mohos Márton / 24.hu
Nem adatott meg neki, hogy vér szerinti gyereke szülessen.

Eszenyi Enikő a 63. születésnapja alkalmából a Blikknek adott interjút. Mint mondta, szerinte nem az életkortól függ, milyen fiatal az ember lelke, sok terve is van a jövőre nézve, amikről reméli, hogy hamarosan hírt adhat. Elárulta, hogy a mai napon szokásához hűen a szeretteivel és a barátaival ünnepel majd, kívánsága pedig csak egy van.

Ha lehetne egy kívánságom, ami valóra válik, amikor elfújom a gyertyát, az az lenne, hogy az édesanyám örökké éljen, mindenki találkozzon azokkal, akiket elveszített és szeretetben folytassák az életüket

– mondta a lapnak a színésznő, aki úgy érzi, egy dolog hiányzik csupán az életéből, az viszont olyasmi, amit nem kaphat meg a sorstól.

Szeretnék gyermeket, de ez csak az álmaimban teljesül és ébredéskor hiányzik.

Eszenyinek ugyan vér szerinti gyereke nem született, van egy fogadott lánya, Vera, akit még a ’80-as évek közepén vett a szárnyai alá akkori férjével, a 2007-ben elhunyt Kaszás Attilával. Esetükben ugyan hivatalos örökbefogadásra nem került sor, a színésznő máig szeretetteljes kapcsolatot ápol Verával, aki már a kislányát, Lillát is bemutatta neki.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik