Szórakozás

37 évesen lesz nagymama, sokak szerint dühösnek kellene lennie, de ő büszke a lányára

Elmesélte, miért.

Misty Dawn Hight a TikTokon jelentette be, hogy 37 évesen nagymama lesz, áprilisban jön világra első unokája. A négygyermekes anyát többen azzal vádolták, hogy a tinédzser terhességet reklámozza, ezért egy videóban részletesen elmagyarázott mindent.

Sokan valószínűleg azt gondolták, a lánya lehet nagyon fiatal, de valójában ő volt az, mikor világra hozta legidősebb gyerekét, Rileigh -t.

15 évesen lettem állapotos Rileigh-val, 12-től 21 éves koromig voltam együtt az apjával

– mondja Hight, akinek van egy 11, egy 13, egy 16 és egy 20 éves lánya. Utóbbi Rileigh, aki 21 lesz már áprilisban. A hamarosan nagymamává váló nő 19 éves volt, mikor össze is házasodtak lánya apjával, de nem sokáig maradtak utána már együtt.

@mistydawn3431 Mimi Miaty 🤣 #fyp #mistydawn3431 ♬ original sound - Misty Dawn

Első várandóssága időszakáról azt meséli a videóban, hogy az ebédpénzét gyűjtötte egy héten át, hogy abból tudjon venni egy terhességi tesztet. Barátai segítették ki akkor az ebédnél, és legidősebb bátyja vitte el egy benzinkúthoz, ahol lehetett vásárolni tesztet.

3,5 évvel idősebb nálam, mindig nagyon védelmezett. A terhességemkor ő még mindig szűz volt, szóval kicsit fura volt neki a helyzet.

Korábban kérte anyját, hogy vegyen neki fogamzásgátlót, de ő ebbe nem egyezett bele.

Nem tudtam, mibe keveredtem, nagyon naiv voltam

– vallja be Height, aki 2003-ban 16 évesen szülte meg lányát. De most nagyon büszke, hogy hamarosan nagymamának nevezheti valaki.

@mistydawn3431 Replying to @Brittany #mistydawn3431 ♬ original sound - Misty Dawn

A kommentelők egy része arról írt, hogy nem is tűnik ilyen idősnek, mások szerint nem kéne büszkének lennie a helyzetre. Ugyanakkor olyanok is hozzászóltak, akik hasonló helyzetben találták magukat.

Én 34 évesen lettem nagymama, ahogy az anyám és az ő anyja is.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik