Szórakozás

Amint szóba jött a lábfétis, Whoopi Goldberg otthagyta a beszélgetős műsor forgatását

Dave Kotinsky / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Dave Kotinsky / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP
Nem volt ínyére a téma.

Whoopi Goldberg kisétált a The View című, hétköznap délelőttönként sugárzott talk show felvételéről, mikor műsorvezetőtársai a lábfetisizmusról kezdtek beszélgetni, írta meg a Page Six.

A műsor keddi epizódjában a Guardian tanácsadó rovatát idézték, amiben egy férfi azt írta, a felesége nem engedi, hogy megmasszírozza a talpát, mióta elmondta neki, hogy lábfétise van. A többiek kifejtették véleményüket a témában (egyikük például azt mondta: „El kell viselned a partnered perverzióit az észszerűség keretei között”), Goldberg azonban nem kívánt részt venni a diskurzusban.

Elnézést kérek! Folytassátok csak

– mondta a színésznő, miközben elhagyta a pódiumot.

Rövid időn belül visszatért, később pedig megkérdezték tőle, miért ment el. Goldberg nem adott egyenes választ, viccelődve annyit mondott:

Annyira lenyűgözött, amiket mondtatok, hogy úgy éreztem, szükségem van egy kis levegőre, hogy összeszedjem magam, és visszaülhessek az asztalhoz. Úgyhogy felálltam, elsétáltam, és összeszedtem magam! Ez a beszélgetés ezt teszi az emberekkel: arra készteti őket, hogy felkeljenek és meginduljanak. Engem egyáltalán nem érdekel, mert hatalmas lábam van, amit senki nem akar megérinteni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik