Szórakozás

Anya és lánya azt hitte, csak ők utaznak a repülőgépen

Mintha egy magángéppel utaztak volna.

Zoe Doyle az édesanyjával, Kimmy Chedellel utazott karácsony napján a Seychelle-szigetekről Svájcba az Emirates járatával, hogy a családjukkal együtt tölthessék az ünnepeket. Mikor felszálltak, látták meg, csak ők ketten a turistaosztály utasai.

Álmunkban sem gondoltuk volna, hogy csak mi leszünk. Négyen még voltak, talán, de ők az elsőosztályon utaztak, tőlünk teljesen szeparálva

– idézi Doyle-t  az Independent a SWNS beszámolója alapján. A nő szerint azért fordulhatott elő, mert az Afrikához közeli szigeteken éppen monszun-időszak van és karácsony napján se akart nagyon senki utazni.

Doyle az útjukról egy videót is kitett a TikTokjára, ahol anyjára egy légiutas-kísérő felteszi a fejfedőjét, ő pedig táncol és „hóangyalt” készít a sorok között.

A gép személyzete körbe is kísérte őket a gépen, de az első osztályra úgy sem ülhettek be, hogy volt ott is jó pár üres hely.

Olyan jó volt. Beszélgettünk és vicces videókat készítettünk a légiutas-kísérőkkel.

@zndoyle merry Christmas from the only ladies flying emirates today🎄❤️🎅 #fyp #christmas #traveltiktok ♬ TYSM FOR USING MY SOUND - i love cats

A kommentelők egyike azt írja, hogy egy járaton, amin dolgozott, mindössze tíz utas volt, őket mind átültették az első osztályra, hátul pedig bulizni lehetett. „Életem legnagyobb élménye” – írta.

Egyébként nem Doyle-ék az elsők, akikkel hasonló történt a történelemben. 2022 elején egy egyetemista Londonból a floridai Orlandóba repült egyes egyedül. Hatalmas élmény volt, nem csak azért, mert el tudott feküdni a gépen, hanem mert annyit ehetett, amennyit csak akart. Tavaly júniusban pedig egy férfi volt az egyetlen, aki kivárta a 18 órás késéssel induló repülőgépet, így viszont ő volt az egyetlen utasa.

@phil.stringer 18-hour delay turned this flight into a private party! ✈️🥳 Watch how the amazing crew and I made the most of it! #americanairlines #flightattendant #airplanetiktok #privateparty #FlightFun #delayedflight #fyp #viral ♬ Makeba - Jain

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik